Reklama

Reklama

Krtek a flétna

  • Slovensko Krtko a flauta
všechny plakáty
Rodinný / Krátkometrážní / Animovaný
Česko, 1999, 5 min

Obsahy(1)

Krteček dostane od ptáčka flétnu a když se na ni naučí hrát, doprovází při zpěvu trio žížal. Krásnou melodii si pak přiběhnou poslechnout všechna zvířátka. (mau)

Recenze (29)

Radko 

všechny recenze uživatele

Krtko sa ukáže ako zdatný bartrový obchodník. Za kvetináč s jednou kvetinkou a trochou hliny dostane flautu, stojan na noty, noty a navrch aj lekciu správneho hrania. No a čo potom? Napokon všetci poslušne počúvajú, ako krtko píska. Stane sa z neho prvý flautista a vtáčik, čo ho všetko naučil hrá napokon len druhé husle. Ehm - teda vlastne druhú flautu. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Jsou dva způsoby, jak se dostat do Garnegie Hall. Buď si koupíte vstupenku, nebo musíte cvičit, cvičit, cvičit. Krtek se vydal tou náročnější cestou a to je třeba ocenit. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující, zkrátka geniální. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Opět se projevily nedobré povahové vlastnosti toho černavě hnědého savce. Závist, záchtivost, obtěžování sousedů, narušovaní sousedských vztahů nadměrným hlukem, obchodování a hudební produkce na veřejnosti bez řádného povolení. To není pro děti! Vždyť by je to jenom zkazilo. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to takové nijaké. Žížaly se Krtkovi tlemí, tak je se slovy "a ven!" pošle za dveře (ani jsem nevěděl, že má Krtek tohle spojení ve slovníku). Pak se řachne do hlavy a nakonec si spolu zazpívají a zahrají... 70% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Aby se znovu nalezl zájem o flétnu, kterou kdysi nasartoval Felix Slováček, tak nyní se o probuzení tohoto zájmu pokouší krteček. Uvidíme, kolik flétnistů se narodí. je třeba vysílat v TV častěji, tedy ráno, v poledne, i večer, po diobu jednoho roku, aby flétnisti prošli nadšením, oporem, smířením se s hudebním nástrojem a pár z nich pak dovedlo své hraní k dokonalosti. Většina odpadne, ale bez propagace zaniká zájem nejen o libozvučné hudební nástroje. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Každý z týchto kratučkých animovaných filmov s krtkom má jednoducho neuveriteľné kúzlo. Kto tvrdí, že nie, klame. Pekná melódia ako bonus... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Podobně jako Krtek a pramen hudebně bohatý, ale dějově prázdnotou zející film, který nevezme za srdce tolik jako starší krtkova dobrodružství. ()

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Ten výtah neměl chybu :D Sakra Krtku taková ďaha to zas do tý hlavy nebyla a tys toho nadělal... Kde jsou ty doby, kdy bys vzal lopatu a pořádně to tý hlíně nandal? ()

mau 

všechny recenze uživatele

Krteček se naučí hrát na flétnu a doprovází pak při zpěvu trio žížal. Kouzelná melodie, za jejímž zvukem přiběhnou všechna zvířátka :) K vidění na You Tube.. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

Reklama

Reklama