Reklama

Reklama

Piano chineun daetongryeong

  • Jižní Korea 피아노 치는 대통령 (více)

Obsahy(1)

Mladá, ale přísná učitelka Choi Eun-soo se hned v den nástupu na novou školu rozhodne zavolat otci drzé školačky Han Young-hee, aby si stěžovala na nepřípustné chování jeho dcery. Netuší ale, že se dovolá sympatickému nezadanému pianistovi Han Min-wookovi, prezidentovi Jižní Koreje. (selviskhed)

Recenze (4)

selviskhed 

všechny recenze uživatele

Mladá, ale přísná učitelka Choi Eun-soo se hned v den nástupu na novou školu rozhodne zavolat otci drzé školačky Han Young-hee, aby si stěžovala na nepřípustné chování jeho dcery. Netuší ale, že se dovolá sympatickému nezadanému pianistovi Han Min-wookovi, prezidentovi Jižní Koreje. ___ Musím se přiznat, že se mi ta premisa moc líbila, takže je mi nakonec fakt líto, že z toho nevzešlo něco víc než šablonovitý k-romcom. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

The Romantic President je velmi průhledná a průměrná romantická komedie, která má k vrcholům typu My Sassy Girl skutečně daleko (po stránce postav, příběhu i toho, jak je natočená). Na druhou stranu jsem se nenudil, takže za slabší tři. Reinerův Americký prezident je ale opravdu lepší (a stejně nerealistický). ()

Reklama

May 

všechny recenze uživatele

Romantic president (v doslovném překladu Piano Player President) je druhým scénářem Gwak Jae-Younga, který se zapsal do srdcí spousty lidí díky svému umu vyobrazit na plátně tu nejčistší romantiku podkreslenou inteligentním humorem. (Humorem, který ovšem mnozí považují za obyčejné přehrávání a neberou v potaz odlišnou mentalitu.) Příběh je veskrze ne moc realný a má skoro až americký nádech, ale heslo 'prezident je taky jenom člověk' podává s takovou lehkostí a vtipem, že se žádné podobné pokusy v USA tomu korejskému nemohou rovnat. Neuvěřitelně charismatický An Seong-Gi se s rolí prezidenta, kterého nade všechno zajímají názory svých občanů a pravidelně se kvůli nim převléká za 'obyčejného' civilistu (ve scéně, kdy se president převlékne za řidiče taxíku a naslouchá nářkům mladé slečny, scénář nezapomněl ani na Jeon Ji-Hyeon, jednu z nejpopulárnějších modelek v Jižní Koreji, i díky které se Gwakův debut stal tím, čím se stal), vypořádal s grácíí a po boku Choi Ji-U, která od začátku do konce vypadá jak porcelánová panenka, vysloveně září. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Romantika o dobrosrdečnom prezidentovi a prísnej učiteľke, ktorá učí jeho dcéru. Ústredný pár je obsadený skvele a aj nejaká chémia medzi nimi je. Dcéra je skôr otravná, ale aj jej línia by mohla fungovať. Lenže to celé do priemeru ťahá slabý scenár, ktorý nedokáže žiadnu načrtnutú líniu poriadne zúžitkovať. Dokonca aj finále v ktorom sa má prezident rozhodnúť medzi láskou a ďalšou kandidatúrou je strašne vlažné. Film zaujme snáď len trochu rozprávkovým pojatím stvárnenia prezidenta. To čo všetko stvára a jak chodí medzi obyčajných ľudí, by dnes žiadnemu prezidentovi neprešlo. Takže celkovo zabudnuteľná priemerná romantika.  5/10. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama