Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se Ella a Alan poprvé setkají na Floridě, netuší, co je čeká. Ellin manžel Mark, byznysmen s politickými ambicemi, je totiž chorobně žárlivý a Ella, zmítaná mezi nečekaným citem k mladému milenci a strachem z manželovy pomsty, se rozhodne vztah ukončit. Jenže zamilovaný Alan ji následuje do New Yorku a je tak vytrvalý, že se skutečně Markovy pomsty dočká. Ela uvěří, že zemřel, Alan se však vrací se na Floridu, změní svou identitu a stane se z něj kultivovaný hispánský obchodník Manuel Esquema. Uběhne třináct let, ale on na svou jedinou opravdovou lásku nezapomněl. A když se s ní po tak dlouhé době znovu setkává a odhalí jí svou totožnost, ukáže se, že spalující city jsou oboustranné a nelze je uhasit... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Mikita 

všechny recenze uživatele

Nevadí mi, když si musím domýšlet, jak vše dopadlo, ale u trochu jiných žánrů. Tady si ovšem otevřeným závěrem film hraje na něco, co není. Zajímavý příběh je zabit nezajímavým zpracováním a nevýraznými hrdiny. Občas se divím, co je člověk schopný ve 3 ráno sledovat, aby se udržel vzhůru. Tohle bohužel hodně ukolébalo. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Je to tak neuvěřitelně roztahané a podivně bezcílné, že by to člověk chtěl z hecu a přirozeného respektu k jinakosti i nadhodnotit, ale...Schrader je sice asi opravdu něco jako auteur, ty svoje trademarky - krucifixy, scény z vězení, změny a proměny identit, hrátky s egem hlavních hrdinů, průjezdy kamerou skrze místnosti, velmi pozvolný vývoj dějových linek, důraz na femme fatale, odkazy na své oblíbené spirituální režiséry apod. - si musí narvat do každého filmu stůj co stůj, ale ani tak se nedá zastřít, že často točí pouze opravdu špatné, zoufale nefungující filmy, které chtějí působit trochu navoněně právě skrze roubování těchto prvků na sebe a do sebe, aniž by měly v rukávu výraznější finesu. Alespoň, že je zde Liotta, jeden z herců, jehož campovost bude snad ještě někdy doceněna. "Hello cabana boy. Fucking cabana boy. Fucking twit cabana boy!" ()

Reklama

warhammer 

všechny recenze uživatele

Nebráním se jakémukoliv žánru, ale co je moc to je moc. Takováhle trapně přehnaná romantika mně příjde až stupidní. Nedokážu se vyhnout pocitu přímo ukázkově přehnaného tlaku na diváka. A já fakt nemám rád, když mě někdo tlačí do hlavy nějaké svoje přeludy. Z mého pohledu má film upoutat diváka úplně jiným způsobem. Tohle je pořádnej blábol a nebýt zápletky díky které musel hlavní představitel změnit identitu dal bych bez váhání odpad. Tento snímek je dobrej hold tak možná pro patnáctiletou pubertální těžce naivní holčičku. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Film o žene, ktorá sa zoznámi s chlapom na dovolenke aj napriek tomu,že je vydatá. Následný rozchod po dovolenke spôsobí to,ze chlap si ju nájde v New Yorku, kde sa aj zamestná, manžel keď sa to dozvie postará sa o to, aby sa manželka viackrát s ním už nestretla. Film určite nieje v žánri Thriller ,skôr dráma 2* ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Thriller / Romantický / Krimi / Drama – všechno ano, ale proč to na mě dějově a hlavně visuelně působí jako slizká mexická telenovela?! Totálně nesympatický hlavní hrdina (Fiennes), kterého máte plné zuby po třiceti sekundách a na druhé straně záporák (Liotta), který by možná i hrál, ale nemá co - oba se plácají v dějové limonádě, z které se pro zvýšení atraktivity vynořuje spoře oděná Gretchen Mol a v které se nakonec všichni utopí. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama