Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angela Nardino (Sigourney Weaver) právě řekla před oltářem své "ano" sukničkářskému majiteli autoopravny Deanu Cumannoovi (Ray Liotta). Svatební noc se její vinou moc nevyvede a proto pouhých sedmnáct hodin po obřadu novomanželka přistihne Deana s jeho sekretářkou Wendy (Jennifer Love Hewitt). Okamžitý rozvod stojí nevěrníka 300 000 dolarů a pěkný nový vůz. Nemůže tušit, že se stal obětí podvodu: Angela se ve skutečnosti jmenuje Max Connersová a roli Wendy sehrála její dcera Page. Společně tvoří perfektní rodinný tým, který si získává obživu cynickým sváděním a ruinováním bohatých mužů. Zisk je ovšem tentokrát nakonec mizerný, protože si z něj svůj díl vezme finanční úřad prostřednictvím zlomyslné úřednice důchodového odboru Glorie Vogal (Anne Bancroft). A ve slunném Palm Springs smůla pokračuje. Max coby atraktivní Olga Jevanová hladce svede obstarožního multimilionáře s prokouřenými plícemi Williama B. Tensyho (Gene Hackman), místo obstarožního manžela má však brzy na krku bezcennou snoubencovu mrtvolu. Page si zase začne se sympatickým barmanem Jackem Withrowem (Jason Lee), který má cenu tři miliony dolarů, ale omylem se do něj zamiluje. Také Dean však ještě neřekl poslední slovo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (262)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Překrásná, rozkošná, megasexy Jennifer Love Hewitt, geniální Gene Hackman v miniroli (ale v jedné ze svých nejlepších), výtečná Sigourney Weaver, parádní obsazení všech ostatních, skvělý český dabing, vynikající vtipy, fungující humor, fungující romantická zápletka, a ačkoliv tahle boží komedie trvá dvě hodiny, rozhodně nepůsobí natahovaně, protože se v ní pořád něco děje a hrozně příjemně se na to kouká. Super. Doufal jsem, že by to mohlo být dobré, ale že mně to bude bavit tak hrozně moc, to jsem rozhodně nečekal. A už jsem mluvil o Jennifer Love Hewitt? ()

Phos4rus 

všechny recenze uživatele

Oddechový film, při kterém se pobavíte. Pokud ne, můžete prohlížet krásné linie JLH, anebo se můžete smát skvělému Hackmanovy, který jak vidno, si natáčení musel opravdu užít. P.S. Pro ty, kteří tenhle film videli: Kde je ta scena z upoutavek, kde Matka a dcera bezi ve fitnessu a JLH spadne. Ve filmu jsem ji nenasel, ale v upoutavkach byla... ()

Reklama

Dado 

všechny recenze uživatele

Pohodová komédia, ktorá možno niekoho nadchne tým, že v podobných žánrovkách autori s humorom nedokázali zájsť ani zďaleka tak ďaleko, ako v tomto prípade. Iných (podobne ako mňa) naopak znechutia trápne pokusy Sigourney Weaver o ruský prízvuk, čo príde ako pomerne veľký gýč. Ale samozrejme pri zástupcoch mužského pohlaviu (teda opäť ako u mňa) akékoľvek výhrady napokon zatieni Jennifer Love Hewitt. (60%) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Taká komédia, pri ktorej máte väčšinou úsmev na tvári, ale nikdy sa poriadne nezasmejete. Občas sa zdá, že sa do scénky vlúdi trápnosť, našťastie sa režisér tomu vždy včas vyvaruje. Napriek svojej prehnanej dvojhodinovej dĺžke sa to podstatné odohraje v poslednej polhodine, kde zvrat strieda zvrat a samotný záver pôsobí príliš ukvapene. Chcelo to trochu prestrihať a pridať niekoľko skutočne vtipných fórov a mohlo to dopadnúť o dosť lepšie. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tahle komedie byla trosku cernejsi, coz filmu jedine prospelo. Weaver je dobra, Hewitt je pekna, ale Hackman je buh. Kdyby kuli nicemu jinymu, tak kuli vykonu Hackmana stoji za to tenhle film videt. Jeho nazloutlej vyhulenej xicht proste nema chybu. I kdyz to je docela lehce predvidatelny, tak se na to porad moc prijemne kouka, a nekolikrat je to skutecne hodne vtipny. Slabsi 4*. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (10)

  • Režisér David Mirkin si zahrál v tomto filmu roli Jackova (Jason Lee) právníka. (Bauer)
  • Jennifer Love Hewitt si při natáčení filmu zlomila prst. (Bauer)

Reklama

Reklama