Reklama

Reklama

Tábor číslo 5: Dívčí peklo

  • Itálie SS Lager 5 l'inferno delle donne (více)

Obsahy(1)

Do podivného koncentračního tábora přijíždí nová várka nebohých dívek. Osud jim přichystal ty nejtěžší zkoušky jejich životů. Ty šťastnější jsou pro svou krásu vybrány a slouží coby potěcha oka a těla zvrhlých nacistických důstojníků v místním tajném nevěstinci. Ty méně šťastné prožijí zbytek svého života v mučivých bolestech pod skalpely šílených vědců, zkoumajících na bezbranných dívkách schopnosti regenerace lidského těla po popáleninách. Jen ty nejodvážnější vězenkyně se pokusí svým pánům postavit a bojovat o holé životy. Mají naději na úspěch? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Pokračování naziexploiťáku SS Experiment Camp / SS Experiment Love Camp ale ve vzájemném měření slabší..I zde jsou vězeňkyně zneužíváni, ty lépe vypadající coby jako luxusní prostitutky, druhá skupina dívek je použita k lékařských experimentům (rozpálený olej na těle apod), vůbec použití ohně je tu zastoupeno i v jedné scéně, kde jsou uprchlice zapáleny v peci, mučení je tu zas zastoupeno v jedné zvláště ohavné scéně v podzemní kobce se slizký německým důstojníkem Lt. Hansem (herec Profumo). Film obsahuje jak už je zvykem nějaké ty sprchové scény, orgie, softcore scény sexu i znásilnění..Schéma u těchto filmů je stále stejné (zavření+mučení-ohavnosti+útěk), herecké výkony jsou vesměs tragické, akční scény (když už nějaké jsou) málo efektivní..Co jsme zde nechápal, tak to že ženy po příjezdu, už na sobě měli mundúry vězeňkyň a také ty některé archivní záběry z holocausatu, to asi aby to filmu přidalo na důvěryhodnosti. ps1: Jedna z hlavních hereček vypadala jako Pam Grier hvězda wip movies..ps2 paascha, košér: Co krása, ale fakt že vypadali neuvěřitelně čistě, ostatně jako všecko, jasně nebyl to ten typický vyhlazovací tábor, jaký známe z dokumentů, ale.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování filmu Lager SSadis Kastrat Kommandantur (1976) se rovněž nedočkalo velkých ovací stejně jako jeho předchůdce. Oba filmy totiž patří k tomu nejslabšímu co nám subžánr Nazi exploitation nabídl. Navíc se v mnohém snaží svého bratříčka napodobovat a moc originálních nápadů zde neuvidíme. Sice zde hraje i většina stejných herců, ale jejich výkony nejsou rovněž ničím světoborným. Diváky už prostě nebaví se dívat pořád na to samé dokola a ještě k tomu v slabším podání, než tomu bylo minule. Nahých dívek je zde sice pořád hojný počet, ale co z toho když toho nejdůležitějšího se nám dostává jen v opravdu malých dávkách. Bolest a utrpení zde totiž figurují až za erotickou podstatou snímku a to se ne každému může líbit. Máme zde sice šanci vidět několik docela pěkných hereček, ale kvůli nahým zadkům a poprsí si nepotřebuji pouštět podobné filmy. I samotné znásilnění je již značně okoukané a docela nudí. Úplně si vzpomínám na scénu z Kameňáku, kdy nadržení borci čumí dírou ve zdi na milující se dvojici, kterou to zrovna moc nebaví. Podobný pocit jsem měl povětšinu celého filmu, protože scénář byl plný nezáživných a hluchým míst. 30% ()

Reklama

paascha 

všechny recenze uživatele

Elsa, coby hlavní katyně, nedosahuje Ilse, vlčici SS, ani po kotníky. Je sice mladší, ale nemá Ilsino charisma ani "přednosti". Navíc se zahazuje s podřadným póvlem. O kráse zajatkyň, o které píše Košér, se dají vést nekonečné polemiky, v 70. letech to jistě byly sexuální idoly, dnes mi jejich chlupaté rozkroky a divně tvarovaná těla připadají dost k smíchu:-)) Dávám ** za prostředí a snahu ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Stejná partička filmového štábu, stejné záběry, stejná blbina jako „Sadistický experiment“. Ono kdyby někteří zdejší přispěvatelé tento film a druhé dva viděli, myslím viděli doopravdy, a ne to přejeli celé rychloposunem, tak by možná i pochopili, že sice „hráli“ stejní herci, ale jiné postavy. Tedy tento film skutečně není pokračováním „Sadistického experimentu“, jak někteří chytráci tvrdí. Hodnocení je pro mne opět rychlé, nemá smysl tento film vidět. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Klasika a další z dílů nacistických sexploitů. Opět množství krásek sedmdesátých let, které jsou v rolích mučených (například lékařské testy nového produktu na popáleniny, kterému předcházi popálení končetina zaživa atd.), či znásilňovaných (vybrané dívky pracují v místním prostředí v roli prostitutek) obětí koncentračního tábora. Film kromě sexu a mučení obsahuje zajímavou hudbu (Vasili Kojucharov, Roberto Pregadio). Ohavná scéna upálení dívek při pokusu o útěk. Srovnávání s klasickým koncentračním táborem, samozřejmě není na místě, neboť jeho hrůzy jsou neporovnatelné s filmem, který nám spíš předvádí erotiku a bolest. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama