Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick Tellis (Jason Patric) - policista z oddělení narkotik má za sebou neúspěšnou akci proti drogové mafii. Po ní je přidělen k bývalému kolegovi zavražděného policisty, poručíku Henrymu Oakovi (Ray Liotta) a oba se vydávají zpět do temných hlubin podsvětí. Tam ale Nick brzy zjišťuje, že zdánlivě jednoduchý případ brutální vraždy Oakova kolegy je mnohem složitější... Jeho nový parťák o ní možná ví víc, než hodlá prozradit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Drsný ponurý thriller z říše drog,kterému dominují herecké výkony Liotty a Patrica.Na mě velmi zapůsobila téměř autentická a velmi temně zabarvená kamera.Opravdu se to dá krapet srovnávat s Training Day,ovšem dle mého názoru Narc převyšuje Training Day ve všech směrech.Film doporučuji,ikdyž předem varuji:veselou náladu vám rozhodně tenhle snímek nezvedne. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Narkotika jsou typické béčko, které se s velkými kluky z Hollywodské první ligy měřit nemůže, ale v podpalubí mezi svými ukazuje pořádně ostré lokty. Joe Carnahana se vzepjal k takovému výkonu, že mu kdekdo prorokoval slibnou režisérkou kariéru. K té bohužel nikdy nedošlo, ale pár stylových filmů po něm přesto zůstalo. S tímhle je to jako s Rayem Liottou v hlavní roli. Na první pohled vypadá trochu ušmudlaně, nijak zvlášť výjimečně a lacině, ale hned na ten druhý překvapí sebejistotou, sympatičností a solidní úrovní. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Neviem, či som čakal niečo iné, alebo niečo viac. Nakoniec ma Narc celkom potešili a v zásade uspokojili. Chýba im ale niečo, vďaka čomu sa nestali kultovkou a ani neboli úspešné. Inak je mi záhadou, prečo sa tak charizmatický herec, ako Ray Liotta nestal veľkou hviezdou, podobne ako napríklad James Woods. Ale možno je lepšie ho vidieť v kvalitných úlohách v menších filmoch, snažiacich sa niečo povedať, ako v trikových blokbasteroch. Za najväčší klad považujem ambivalentnejšie prekreslenie postáv a ich motivácií, preto nepovažujem Narc za buď lepšiu alebo horšiu verziu Training day. Sú o niečom inom. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Nenápadný, ale dost povedený film. Carnahan je režijně hodně jistý, vsadil na atmosféru a filtry, což se mu vyplatilo. Film skutečně působí "špinavě", což je jen dobře. Je to taková poctivá detektivka / thriller ze staré školy. Carnahan navíc dost překvapil hned na začátku efektním střihem několika scén vedle sebe. Patric i Liotta jsou důvěryhodní, i když na Liottovi je od začátku znát, že jeho úloha v příběhu bude jiná, což je ale chyba scenáristy. Ten to napsal zajímavě, ale přeci jen mi přijde, že maličko zaváhal a někdy sám nevěděl, co vlastně píše. Ale dám čtyři hvězdičky, v procentech tak 70% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to tmavo štruktúrovaný, silne napínavý žánrový kúsok. ,,Narkotiká" je skvelý, silný a tragický policajný príbeh. Skvelý scenár podporený nervóznou kamerou, hlbokými dramatickými situáciami a skvelými hereckými výkonmi. Fanúšikovia policajných filmov s hlbokým a dramatickým obsahom určite tento film ocenia a užijú si túto násilnú a tragickú zápletku. 7/10 ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Protože se jednalo o nízkorozpočtový snímek, byla scéna, kde Nick Tellis (Jason Patric) běží ulicí s fotografií, natočena bez dalších herců. Lidé, kterých se Patric na fotografii ptal, tak byli jen náhodní kolemjdoucí a nevěděli, o čem je řeč. (oje)
  • Snímek byl natočen během 28 dní. (oje)
  • Ray Liotta přibral pro svou roli 11 kg, k čemuž mu pomohly zejména potraviny bohaté na sacharidy. Před každým dnem natáčení také jedl čínská jídla se sojou, která zadržuje v těle vodu, čímž docílil "nafouklého" vzhledu. K tomu všemu nosil pod oblečením návlek, jenž dělal jeho tělo ještě tlustší, a protetickou kůží připevněnou pod očima, díky čemuž působil jeho vzhled starší a unavenější. (oje)

Reklama

Reklama