Reklama

Reklama

Hlasy andělů

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

12 ročný James Neubauer /Trevor Morgan/ sa nespamätal z traumatického zážitku z autonehody, pri ktorej stratil svoju matku. Jeho otec sa s tým rozhodol vyrovnať tak, že sa vrhol do práce a našiel si novú manželku. James pociťuje k otcovi odpor. Jediný priateľ, ktorého má, je jeho strýko Charlie, ale ani on nedokáže Jamesovi pomôcť. Zrazu sa v Jamesovom živote zjaví Maddy Bannettová /Vanessa Redgrave/, miestna samotárka, ktorá sa sama vyrovnáva s veľkou stratou. Zoznámia sa, keď James nechtiac poškodí plot jej domu. Postupne sa ich napätý vzťah zmení vo vzájomnú dôveru, ktorá im obom pomôže prekonať problémy... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

GAVIN17 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem objevil náhodou a byl jsem zvědavý, jaký bude. A film mne doslova uchvátil. Také mi umřela maminka v náručí a tak jsem chápal vše velice dobře a cítil jsem s hlavním hrdinou filmu. Jeho výkon, chlapce, který je velice citlivý a dokáže být svůj ať to stojí, co to stojí, zrovna tak jako výkon samotářky a jeho přítelkyně Maddy byl opravdu skvělý, Člověk, kterého opravdu milujeme tu zůstává s námi, mluví k nám a my k němu, to je skutečnost. Film ve mne zanechal hluboký dojem, rád se k němu vrátím a dávám mu 5 hvězdiček. ()

venedikt 

všechny recenze uživatele

Film se mi moc libil, skvely na nedelni odpoledne nebo podvecer. Je celkem vypravny, delsi cca 2h. A je o vztazich, ktere mohou vznikat v rodine, o nestestich, ktera nas na dlouho ochromi a poznamenaji. Maly chlapec, na nehoz jeho otec zkratka nema cas si hleda jine cesty pochopenim a pratelstvim se starsi pani ze sousedstvi. Ktera je ovsem zahorkla nestestim a ztratou v zivote. Chlapec je naopak trochu prehlizeny a nevylucuje to, ze je rozmazleny...a tak se oba vzajemne psychicky vyfackuji...pani casem odhali tajemstvi, ktere kluk potlacoje a jez si odmitl hluboce prozit, dostavaji se jeden druhemu pod kuzi..a ona jedina mu pomuze to prekonat,stejne jako on ji na sklonku zivota doda novou radost ze ziti. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Kostlivcům ve skříni se za svůj život nevyhne asi nikdo. Není možné před nimi utíkat, pořád tam budou i když zavřete oči a budete dělat, že nejsou. Je to strašně těžké, ale ta skřň se musí otevřít, umět správně pojmenovat to, co tam je a zpracovat to v sobě. Jinak nás to sežere zevnitř. O vnitřní bolesti se musí mluvit, jinak se začne chovat jako rakovina.Vím to z vlastní zkušenosti. Hlavně, že tatínek věděl, že kluk je křehký chlapec, ale vůbec na něj neměl čas. Nemluvil s ním o mámě a ten kluk to tolik potřeboval. To mu dokázala dát až samotářská Maddy. Pomohla mu, aby našel ztracený vnitřní klid a mohl se tak "uzdravit". V závěru filmu mi tekly slzy po tvářích a vůbec se za to nestydím, že jsem se nechala dojmout. Je to film o životě a smrti vhodný k zamyšlení. Díky Vanesse Redgrave i velké pohlazení po duši. Takové filmy jsou potřeba. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Výprava, starý dom na samote, vizáž Vanessy Redgrave a jej mŕtvy syn vzbudzovali nádej, že sa z uslzenej rodinnej drámy stane dusný horor. Bohužiaľ sa tak nestalo. Ako tá dráma s rodinnými tajomstvami by film mohol oveľa lepšie fungovať pod taktovkou Lasseho Hallstroma. Dlho som nevidel film, kde by som toľkokrát počul frázy " mám ťa rád" a tak podobne. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama