Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nějaký hlupák si usmyslel, že zrovna na Štědrý den musí přepravit v obřím dopravním Boeingu 747 do vězení v Los Angeles dva kriminálníky. Sváteční nálada vydrží posádce i civilistům jen do chvíle, než se nebezpečný vrah Ryan a bankovní lupič Stubbs začnou pasažérům starat o zábavu. Tanec smrti přežije z celé posádky jen jedna letuška, což je dost zneklidňující. Tuny znýtovaného plechu teď ve vzduchu drží jen automatický pilot. Jak si ale elektronické obvody bez pevné ruky kapitána poradí s blížící se bouřkou? Oba hlavní hrdinové se zjevně dobře baví, ale policie i vedení letového provozu z toho začínají hromadně šedivět. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Shit 

všechny recenze uživatele

Humus, jinak se to ani nazvat nedá. V první chvíly to sice na to nevypadá, ale tim bych se rozhodně nenechal oklamat, protože pak se rozpoutá opravdový peklo a diváka nečeká nic jinýho než nuda, ze který občas vytrhne scéna nad kterou e dá jen pousmát. A to se ani nemá cenu pozastavovat nad tim, že Turbulence vykrádá milion podobných filmů a že někerý dialogy by se spíš hodily do parodie. V tomhle filmu Ray Liotta rozhodně neměl šanci pozvednout svojí upadající kariéru. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Pohrobok o rok staršieho Boeingu 747 v ohrození. Choze má pravdu, od filmu s takýmto názvom, zápletkou a hereckým obsadením divák nemôže očakávať nebeský dar. Ale čo je veľa, to je veľa. Otrasná vizuálna stránka (zachraňuje ju snáď len do tmy atmosféricky blikajúca vianočná výzdoba, na stominútovú snímku troška slabota), mizerný rozpočet viditeľný na každom televíznym dojmom pôsobiacom kroku, tragický zlosyn v podaní bežne príšerného (takže žiadne prekvapenie) Raya Liottu, mdlá hrdinka (Lauren Holly wtf?!) a také nádherné béčkarské obsadenie vedľajších rolí, že už to nie je ani nádherné (Gleeson, Elizondo, Ticotin). Ledva 40%. ()

Reklama

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Ti grázlové asi viděli spoustu krimiseriálů.." Tak Ray Liotta je vážně slušnej magor !! Bohužel však ani ne tak v tom smyslu, že by toho svého šílence zahrál se vztyčenou hlavou, protože tahle ochotničina už se snad ani nedá nazvat přehráváním, to spíš pro tu naprostou neschopnost rozpoznat tak neuvěřitelnou filmovou šmíru, která rozhodně musela býti šmírou už na papíře, pro kterou se tu upsal, a tak když stařeckou demencí v konečném stadiu stižený seriálový geront Robert Butler ve finále cituje slavnou Nicholsonovu scénu z legendárního hororu Shinning s hlavou ve dveřích, začínám už z těch tvůrčích turbulencí dostávat závratě.. Podivný rádoby akční film, který nesmyslně a bez přestání cituje skutečně kdeco, plný naprosto zrůdných hovadin v čele s letadlem, za jehož vánoční výzdobu by se nemuseli stydět ani chovanci psychiatrické kliniky, kam patří všichni, co se na filmu podíleli, se během pár minut stává dokonalou přepjatou parodií žánru i sebe sama, z čehož nesleví ani na okamžik, aniž by si toho byl vůbec všiml.. ()

choze 

všechny recenze uživatele

S odstupem času jsem se až lekl, jak málo tenhle kinofilm odděluje od jeho video a TV bratříčků. Hádám, že mi moje slabost pro letecké thrillery dříve zatemnila mozek. Nevadí mi, jak je to blbé, naopak vychytávky jako Boeing vzhůru nohama nebo auto zachycené na jeho podvozku to aspoň trochu nakopnou, ale jak je to ukecané, statické (i když vánoční výzdobou spoře osvětlené otřásající se letadlo má svoji atmosféru), postavy odbyté a herci nevyužití. Škrtič Raye Liotty právem skončil na skládce nevýrazných filmových zabijáků (ne, že by se Ray nesnažil, přehrává, co to jde) a jinak velmi sexy Lauren Holly vypadá s těmi krátkými vlasy jako odrbané kuře a její debilní postavě, která střídá silné a slabé chvilky, se opravdu jen těžko drží palce. Ale opravdu si nemyslím, že by tohle patřilo mezi 200 nejhorších filmů, kde to momentálně je. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

No des a hruza film, co si budem nalhavat, spatna rezie, scenar, hudba, proste vsechno. Jen jedina vec se mi na filmu libila a to byl vykon Raye Liotty, kteryho psychous byl k pomilovani, tyhle role mu jdou, a je mi ho docela lito, jeho mozek to zase pekne schytal, chudak :) Takze 2 hvezdy sou za Liottu, bez nej by to byl proste odpad. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Clinton v New Jersey, v Los Angeles v Kalifornii a v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama