Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šíleného bestiálního vraha zabije párek šílených ukecaných poldů. O devět měsíců později ho skupinka šílených satanistů přivede zpátky pomocí rituální vraždy jeho potomka, jenže situace se jim vymkne zpod kontroly. A pak začne šílený zombík řádit po městě a znásilňovat živé, mrtvé i umělé. A kdo jiný mu v tom může zabránit, než onen párek šíleně odhodlaných poldů? (monolog)

(více)

Recenze (26)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová zhovadilost, která navíc není vůbec ani zábavná. Asi bych musel mít IQ pod 80, aby mi to přišlo zábavný ... Prostě neuvěřitelná kravina ve všech ohledech, navíc nuda i na tu krátkou stopáž. Skoro nic se tam neděje a pokud ano, jsou to trapné, špatné goreefekty a ujeté scénky. Trocha toho sexu. No ale nehorázná blbost. Hvězdička je za zkokainovanýho policajta, kterej byl naprosto ukázkovej a docela reálnej ... Jinak fakt odpad ... Tohle se nedá považovat za regulerní film a i v nízkorozpočtových amatérských kouscích se najdou mnohem lepší a kvalitnější perly... ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

slušná kompozícia ( scény posobia vskutku brutálne ) ...srší z nej síce síce amaterizmus na každom kroku ale je rozhodne lepšia ako napr. Svěrákuv Kolja ...za napád by si tento snímok určite zaslúžil oscara .... nakoľko naháňačka v slede ------>>> zombie ( oživený pri satanistickom rituály , ktorý sa okamžite mstí svojmu reanimatorovi odtrhnutím jeho vtáka a následným roztrhaním ) s metrovým vtákom za ktorého by sa nemusel hanbiť ani Karel Gott naháňa ....------->>>>>>>zombie mrtvolku dieťaťa brutálne zavraždeného nad hrobom necrofila ( Brat Majky z Gurunu zo seriálu Spadla z oblakov http://www.csfd.cz/film/69800 **poznámka autora) nakoľko sa mu chce pomstiť za to že mu sfúkol nafukovaciu anču, ktorú zneužívala ním brutálne zavraždená lezba a tých zas naháňa policajt, ktorý síce skoncuje so zlom ale je následne brutálne zavraždený svojím predrogovaným kolegom v dôsledku jeho psychodepresie ....tak táto myšlienka si teda zaslúži sošku ... ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Film, který předchází pověst o zombíkovi s půlmetrovým ptákem, jsem si nemohl nechat ujít. A je to kvalitní amatérská zvrhlost. Takovou tou undergroundovou gore atmosférou to připomíná Cradle of Fear. Bývalý úchylák Logan se díky partě satanistů vyhrabe z hrobu právě včas, aby mohl jejich vůdci utrhnout přirození. Pak už mu nic nebrání poflakovat se po okolí a šoustat a kuchat každou holku jakou po cestě najde. Do toho se mu připlete krvežíznivý létající kojenec (nijak nezakrytá panenka) a dvojka starých známých, věčně nadávajících policajtů. Docela dobře koukatelná kravina, s povedenými krvavými efekty a hudbou jak od Necrococka. Tak si to užijte, víc se z toho stejně vytřískat nedalo. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Naprostá pitomost. Ale tak zábavná. Příslušníci nějaké nekro sekty oživý na hřbitově tělo brutalního vraha. Ale jak: Napřed mu myslim že namočí na hrob, pak vyzvrací,podříznou malé dítě ( nefalšovaná umělohmotná panenka) nakonec si vůdce sektářů na dhrobem vyhoní p**o. A to neměl dělat protože se se náš milí zombivec právě probral a hádejte co udělá jako první věc. Následující děj: zombivec s zhruba metrovým penisem nahání po lese a později i po městě slečny a znásilněje je a následně požírá. Zombivce honí dva agenty policie as ty zase ona panenka z úvodu filmu, převtělená do lítajícího zombie upírka. Prostě šílenost. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tohle má snad všechno, co patří do horrorového béčka - nahotu, gore, rádobydrsné policajty předhánějící se v počtu sprostých slov vyslovených v jedné větě, krve-kundiček-kozičekžíznivé brutální psychopaty, satanský kult obětující na hřbitově živé batole (to mrtvé batole pak lítá ve vzduchu) při obřadu oživujícím mrtvolu, nadržené monstrum a levné, leč nejednou působivé triky a masky. Občas to pobaví, občas dokonce i zaujme. Herci ještě tak nějak hrajou ne úplně blbě (byť teatrální jsou přehnaně), ale mluvit by fakt neměli. Je to dostatečně ulítlé, bizarní a zábavné, že to nelze úplně odstřelit. Jak už to u podobných snímků bývá, největší jejich nepřítelem je přepálená stopáž. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu se několikrát objeví fotka Antona Szandora LaVeye, což byl mimo jiné zakladatel a velekněz Církve Satanovy a autor Satanské bible. (pornogrind)

Reklama

Reklama