Reklama

Reklama

Vesmírná střední

  • USA Monster High
všechny plakáty

Každá vesmírná střední škola má své studenty z jiné galaxie, ale tento semestr má MONtgomery STERling opravdu zvláštní hosty. Když se průměrný americký student Norm Median (DEAN IANDOLI) setkává na začátku zimního semestru s půvabnou studentkou Candace Cainovou (DIANA FRANK), jsou tak do sebe zahledění, že si ani nevšimnou nových galktických studentů. A někteří z nich jsou opravdu divní: oživlý zombie, masožravá rostlina... Poté přichází jejich vůdce, vesmírný terorista, pan Armageddon, s myšlenkou zničit Zemi. Norm musí rychle něco vymyslet. A dostává nápad. Zahrají si basketbalový zápas o osud Země. V sázce je velmi mnoho. Podaří se pozemskému družstvu porazit tým pana A.? Běžte to rychle zjistit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Vypněte mozek a pro jistotu se zkuřte trávou. Pod scénářem jsou podepsáni dva lidi,ale spíš to vypadá kdyby to psalo deset zhulených studentů. V tomto klenotu najdete dva mimozemšťany,oživlou mumie,masožravou obrovskou mariánku,člověka počítače vraždící elektřinou,oživlou sochu,zombíka,vraždící boty,které z vás udělají krvavé kousky a vyroste z nich malá docela roztomilá příšerka,která je s praporkem fandící svému týmu vážně roztomilá,zřejmě jí hrál Phil Fondacaro. Tyto složky obsahují všechny prvky béčka. Jenže u béčka jsou většinou herci strašní,ale tady by všichni potřebovali studium herecké školy,alespoň 10.let nebo to tak režisér chtěl? Kdo ví? Nějaká prsa tu jsou,krve taky a v celku vyváženě. Jenže všechno působí docela křečovitě a uměle a hlavní padouch pan Armagedon má sice dobrý obličej na tuto roli,ale více by se mi do ní hodil Christopher McDonald. Jinak film nemá nijak zvlášť dobré vtipy nebo extra originální scény,tři hvězdy jsou u mě zasloužené. ()

Karamanlis odpad!

všechny recenze uživatele

Pre trashové osemdesiatky mám zväčša pochopenie, Monster High je však neuveriteľne hlúpa sci-fi-komediálna zmeska, skrývajúca v sebe snáď všetky najhoršie negatíva béčkovej produkcie spomínaných žánrov. V druhej polovici 80. rokov boli uletené hororové komédie vskutku v kurze a tvorcovia Monster High mali zrejme v pláne natočiť čosi na spôsob Waxworku alebo Monster Squad, pohoreli však vo všetkých smeroch a vďaka nim tak svetlo sveta uzrela jedna neopísateľná vtákovina... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kromě trashové céčkové podívané tu máme i příchuť scifi a komedie. Mnohým však při sledování této bizarnosti doslova ztrpkne úsměv na tváři. Přece jenom jde o věc, která si dělá srandu sama ze sebe a nebere se vůbec vážně. Otázkou však zůstává, jestli zvolený styl humoru byl tou nejšťastnější volbou. Zvláště když většina zúčastněných předváděla něco, co se snad ani při troše dobré vůle nedá přirovnat k hereckým výkonům. Na druhou stranu se tu nešetřilo morbidními situacemi ani nahotou. Lehce erotické jiskření navíc podtrhla pohledná představitelka Candice – vůbec se nedivím, že kvůli ní hučelo „v klacku“ nejen místním mladíkům, ale i vesmírným stvořením. Navíc musím pochválit i některé mord scény, které byly hodně kreativní. Kromě pana Armageddona tu totiž budou řádit i zombie, mumie, gigantické konopí či vražedný computer. Jen ti dva galaktičtí zloději vypadali dost trapně. Kvalita scénáře jako celku tu však byla dost na štíru. Najde se tu docela velké množství hluchých míst a trapného klišé, které výrazně ovlivnili kvalitu filmu. Jak už jsem však poznamenal, tohle rozhodně není pro každého. 50% ()

TO 

všechny recenze uživatele

Mimozemšťané napadnou pozemskou střední školu, ovládnou těla několika studentů, promění je v zombie a v příšery, oživí mumii a rozpohybují rostliny. Skupinka studentů se jim staví na odpor. Boj o nadvládu světa se rozhodne v basketbalovém zápase. Ujetá ptákovina s nějakým tím obnaženým poprsím. "Některé scény nejsou vhodné pro nebožtíky a domácí zvířata.“ ()

juta 

všechny recenze uživatele

- musíme dávat bacha, jestli nás chytí, ufiknou nám pinďoury! - ale né, už mám jenom dva! :D Bláznivá šaškárna, která bude u většiny diváků spíše trapná, než zábavná, ale na zabití času to ujde. Horší průměr. ()

Zajímavosti (1)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (fisus)

Reklama

Reklama