Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eddie a Lou jsou dva mizerní podvodníčci na útěku před vymahačem pohledávek. Schovají se v jednom domě, kde se ze záznamníku dozvědí, že majitel domu je asi na jeden nebo dva měsíce v zahraničí a že člověk, který měl dům v době majitelovy nepřítomnosti hlídat, se nedostaví, protože dostal práci v jiné části země. To se Eddiemu a Louovi celkem hodí... dokud na nečekanou návštěvu nepřijedou příbuzní majitele domu. Z Eddieho se v mžiku stane onen hlídač domu, který nepřišel, a následuje série neuvěřitelných situací... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrná komedie, která přinese několik povedených vtipných scének. Film začíná velmi slibně a vypadá to na výbornou podívanou ovšem v druhé polovině filmu, kdy děj ztrácí spád, se mi celkový dojem trochu kazí. Děj se dost táhne, místy docela nudí a romantický příběh tomu taky zrovna nenahrává. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Mírně podprůměrný film o podvodníkovi jménem Eddie (Dana Carvey), kterému se úplnou náhodou naskytne možnost rychle splatit dluh - vetře se do bohaté rodiny a předstírá, že je bohatý makléř. Film má sice úplně stejný scénář jako každý druhá "moderní" komedie - podvodník -> podvodník se zamiluje -> vystaven morálnímu dilema -> přizná se a vše dobře dopadne, ale na druhou stranu rozhodně neurazí. Nerad to říkám, ale za poslední týden je to to nejlepší, na co jsem v televizi narazil. **+ ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu, čim si tahle pohodová komedie vysloužila tak nízký hodnocení. Já jsem se od začátku do konce docela slušně bavil a na některý scénky rozhodně jen tak nezapomenu. K tomu bych ještě zmínil navíc docela dobrej soundtrack (Fine young cannibals, Mory Kanté, Yello a další). Sice film nenabídne nic moc originálního a je celkem jasný, jak to dopadne, ale ty 4 hvězdy tomu bez nějakýho velkýho váhání dám. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama