Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fanoušci hrdinů Rockyho či Ramba se mohou těšit z dalšího vydařeného filmového kousku svého hrdiny. Nezapomenutelný Sylvester Stallone (v tomto případě i spoluautor scénáře) se tentokrát představí jako řidič kamionu Lincoln Hawk, který nás ve snímku Do útoku zavede do proslulého Las Vegas, kde se koná bouřlivé Mistrovství světa v páce. Hawk, který musí spoléhat na svou bystrost a sílu vůle, se pokusí napravit svůj život získáním finanční odměny za první místo a obnovit vztah se svým synem (David Mendenhall), kterého dříve opustil kvůli svému majetnému a bezcitnému tchánovi (Robert Loggia). A tak si to Hawk v bouřlivém finále rozdá s některými velikány šampionátu - pěkně ve stylu Rockyho. Užijte si tuto fantastickou zábavu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (320)

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Těžko se mi tento film hodnotí. Na jednu stranu naivní béčková pohádka o tom, kterak 170 centimetrový Sly přetlačil obrovského mašíka a ke štěstí, synovi a penězům přišel, na stranu druhou neskutečná nostalgie s mým nejoblíbenějším akčním hercem, originalita (přiznejte se, kolik jste viděli filmů o armwrestlingu?) a chytlavá píseň Samyho Haggara perfektně sedící do "montáže". Prostě 50%. ()

Qasa 

všechny recenze uživatele

Obsah včetně závěru: Stallone je tirák a pákař, jede vyzvednout do vojenské školy svého synka přes odpor jeho dědečka. Syn ho nejdřív nenávidí, protože od nich před deseti lety utekl, ale postupně ho začne mít rád. Matka, která je chtěla dát dohromady zemře při operaci srdce. Syn zůstane u dědečka, ale najde tam tátovy dopisy, které před ním byly schovány. Rozhodne se být u táty a ten na to získá i peníze výhrou na mistrovství světa v páce. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Hlavním kamenem úrazu filmu Do útoku je David Mendenhall, který mě v každém záběru doslova iritoval. Nebýt jeho, tak se jednalo o slušné sportovní drama. I téma filmu je zajímavé. Věnovat se prostředí závodů v páce je originální a nic podobného jsem nikdy neviděl. Závěr tedy je, že Do útoku je velice slušný film s příšerným dětským hercem a tudíž jen dvě hvězdy. ()

jatamansi 

všechny recenze uživatele

Hudba Giorgio Moroder, takže kvůli němu, navíc ve službě v sobotu jako kulisa, takže takové polohodnocení. Ale zpěv už v úvodu fakt dobrý. Ale Stallone, a to se podílel i na scénáři. Soukup odvedl stabilní výkon, Fakt je, že zpočátku docela civilní, když vyzvedává syna z kadetské školy. „Myslíte, že mi těch deset let nahradíte dvěma, třemi dny?“ Víc mi vadil ten malý spratek, a to je co říct. Ovšem při polidšťování syna je kupodivu lidštějším i Stallone. Byť o sílu jde až na prvním místě! Jinak zápletka nemocná matka, dědeček, otec, syn – nic moc. Fakt je, že Hospodin je můj pastýř nemusím slyšet ani ve filmu, kdyby si to občas při těch pohřbech odpustili, divák si umí domyslet, nemusí se mu všechno servírovat na podnosu. Ale Moroder stále skvělý. Jinak otcovské rady a vše ostatní už klišé, v podstatě je jasné, jak to musí dopadnout. Jenže ještě to museli prodloužit mistrovstvím v páce. A tím už je z toho klasický Stallone, ač to ze začátku slibovalo, že vykročí z vlastního stínu. On si ty svaly prostě nemohl odepřít a je to k uzoufání nudné. Tupé obličeje, chlapácké vytahování, tarzanovské výkřiky, neartikulované skřeky, řev jako od tura. A přiblblé komentáře moderátora. Jo, taky že to tak dopadlo. Ta * za první nadějné minuty a svižnou muziku. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Sly po Rockym zmenil sport, ale spôsob hry ostal rovnaky. Stale je to pribeh o luzerovi, ktory svojou snahou k stastiu pride. Na rozdiel od serie o Rockym, ktora mi nikdy nesadla kvôli boxu, som mal tento film v detstve rad. Je to sice len naivny Hallmarkovsky film v ktorom nahodou hra jeden velky svalovec ale ja nemam nic proti tymto naivnym filmom. Postupny vyvoj vztahu medzi Slyom a jeho synom ma stale bavi. Horsie na tom su samotne zapasy v pretlacani, ktore mi nepripadaju prilis realne napriek tomu, ze o tom ako v skutocnosti prebiehaju nic neviem. Najviac ma na nich vzdy stvala ta Slyova finta, ked chyti superovi palec, ktora sa mi zdala nefer. Na druhej strane tie kecy o otoceni siltovky a prepnuti sa ma stale bavia. Takze vysledkom je tuctovy film, ktory by si zasluzil maximalne dve hviezdicky, ale z nostalgie davam aj tretiu. 5/10. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (16)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii, Arizoně, Utahu a Coloradu. (Terva)
  • Když zastaví Michael (David Mendenhall) v kradeném pick-upu na stopce, má u auta stažené okénko. V záběrech z dálky má při příjezdu a odjezdu z křižovatky auto okno zatažené. (Fenk)
  • Malé cameo bodyguarda si zde zahrál slavný wrestler Terry Funk. (Kletus)

Reklama

Reklama