Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Nudget se vydává s partou přátel do rozlehlých lesů Severní Ameriky, aby zjistil, co je pravdy na pověstech o místním vraždícím monstru nazývaném "Bigfoot". Po cestě se později přesvědčí o jeho skutečné existenci a celá parta dobrodruhů se dostane do přímé konfrontace s tímto monstrem. (Flipnic)

Recenze (23)

oLí 

všechny recenze uživatele

To zas jednou budu fajnšmekrům prznit hodnocení jejich miláčka, ale nedá se jináč. Z plakátu a infa jsem si říkal, že to může bejt super horrorový béčko, k tomu ten rok natočení, no... Bigfoota jsem si teda představoval jinak než jako borce co má na zádech přilepenou chlupatou deku, podobnou má moje teta na chatě. Náš bigfoot má brutální předkus a huláká. Strašně jsem se bál. Neříkám, že by to s pár basama lahváčů a tou správnou společností nebyla prdel, ale žel jsem očekával napětí a serióznější podívanou. [2/10 říjen 2010] ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Třikrát hurá uncutu! Krystalicky čistý, do minimalu laděný raritní trash s notnou dávkou nadhledu. Všichni herci jsou vrchovatě otravní, šíleně přehrávají a na příběh samozdřejmě rychle rezignujete... tedy přesně tak, jak to má v intencích retro gore horrorů 70s, 80s být, a to nejen italské produkce. Kapitolou sama o sobě je nádherně nelibozvučná audio stopa, skládající se pouze z kakofonických syntetizátorových zvuků typu bziiióóóu aj., to se opravdu tak často neslyší. Také chválím, že tvůrce odkryje své krvavé karty hned nazačátku, a tím horrorové fanatiky ponechá v očekávání dalších originálních vražd, konzument se dočká brachiální trhačky kokota při vyměšování a jiných úchylností. Na tomto filmu je očividné, že tvůrce ke svému dílu přistupoval s láskou k žánru, kvůli distributorům latentně neuhýbal do nějakých postranních uliček, ale napral to pěkně na tvrdo a z minimálního rozpočtu vycucal celkem husté mordy. 9/10 ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Z hlediska filmového umění naprostý odpad. Naopak pro nadšence starých gore horrorů povinnost. Kdysi tento film koloval na vhskách ještě za minulé éry a nesl název "Ďábel tancuje dál". Nějaký čas byl z důvodu zobrazování násilí a brutálních scén na seznamu zakázaných filmů (videonasties). Každopádně, film nemá skoro žádný děj, otřesné herecké výkony, naopak ale dost hustou atmosféru a hlavně GORE!! Gore scény byly ve své době za hranicí únosnosti a ani dnes tomu není jinak. Tvůrci se zaměřili zejména na vyloženě účelové zobrazování brutálních scén řádění lesního monstra (bigfoot) a to s takovým smyslem pro detail, že se divákovi dělá z filmu zle... Moje hodnocení vychází z těchto dvou extrémů, špatný film, ale výborná tradiční vyvražďovačka, kterou považuju za jednu z vůbec nejbrutálnějších, co znám ... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Já zřejmě viděl tu CUT verzi, protože žádnej utrženej penis v něm nebyl. Každopádně film je tak či onak slabší, než jsem čekal. Děj absolutně nulovej, kromě toho, že v druhé polovině se "scénář" snaží objasnit něco z minulosti jedné z postav a samotného monstra. Ale to monstrum... to bylo něco! Opičák v zaprášenym kožichu byl dost k smíchu, takže jsem byl rád, že se tolik nezjevoval. Hudební kulisa byla sračkoidní, ale mordy byly naštěstí docela super, to zase jo. P.S: oprava - tak ten utrženej penis tam skutečně byl :) ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Nasraný orangután v akci a o trochu lepší film než hnusný Dont Go In The Woods a to hlavně díky slušné porci řezničiny, jíž jednoznačně vévodí urvané péro (koho zajímá, je to přibližně 31. minuta). Totálně amatérské dílo o nadržené opici, která si bezchybně vybrala k mrdu nejhnusnější holčičku v okrese, zatímco mnohem píchatelnější studentky propíchla vidlemi, si prostě zaslouží odejít do propadliště dějin. Dvě hvězdy za to péro a ostatní kusy těl. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Bigfioot nabodne muže ve spacáku na větev, tak se větev v jednotlivých záběrech mění za jinou. (LION-MR.T)
  • Producent Jim L. Ball v rozhovoru na Blu-ray uvedl, že kostým Bigfoota stál 600 amerických dolarů. (LION-MR.T)
  • Ve scénáři byl původně uveden název filmu „The Revenge of Bigfoot“, ale později byl název filmu změněn, když zájem o filmy s Yettim, které začaly vznikat v 70. letech, opadl. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama