Reklama

Reklama

Recenze (10)

PKD 

všechny recenze uživatele

Ne! Já tu jednu prostě musím dáti (nejraději bych dal 3 a víc), páč takto jsem neřezal smíchy od Invaders of Space. Tak šíleně debilní, že je to až mistrovské dílo. Ano, stejně jako ostatní...jsem přesvědčen, že to má na svědomí, slovutný Ed Wood jr. Byť (jak se dočtete ve zdejších komentech) ´´přispěl´´ i on, svou troškou do mexického mlýna. Viz. např. the Vypravěč;-)Ten spolu s tím ultragenitálním kytarovým riffem, je prostě...k nezaplacení. Ost by v reálu mělo asi tak 5min.:) Co se týče jistých osob ,které mají na tomto faktu doslova založenou kariéru/profil na čsfd, že hudba ve filmech jest pro ně naprosto zásadní, tak těm vzkazuji, aby si tento film pustili několikráte po sobě (i když stačí jednou, checht) a pak stále trvali na svém přesvědčení, hahahaha!!!!! Co bych tak ještě vypíchnul? Krom svých kukadel (jako zrcadel), abych už nikdy nekoukal na takovéto squosty. Ne! To bych nikdy nemohl...dopustiti. Jo, pavouka! Nebo jich bylo více? Tam je totiž ve všem takový bordel, že se v tom mexičan vyzná.;-)))))))) Já sice miluji mexickou kuchyni, leč žel Satanu, tady si ji tedy moc neužijete.:( A ta ženská, co na vás furt čumí (ne, to se nedá nazvati pohledem, ani vzdáleně hypnotickým či snad dokonce...vilným...kéž by) je další nepřiznaná special quest star. P.s. zcela očividný vzor pro ´´režiséry´´ typu Ján Novák, etc. Time Burtone...okamžitě! se přestaň flákati a udělej remake! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Šílený doktor Aranya, pavoučí ženy, jimž vévodí Tarantella (tajemná kráska Tandra Quinn), obří pavouk a skupina nešťastníků v ohrožení! Takhle to vypadá jako napínavý horor, opak je však pravdou. Hlavní zbraní pavoučích žen a pomocníků doktora, včetně liliputů, je hypnóza. V některých pasážích pak postavy na sebe dlouze zírají a divák zoufale čeká, až se děj posune dál. Jednou z dlouhých a úmorných scén je tanec Tarantelly v hospodě doprovázený místy až kakofonií zvuků. Vůbec hudební doprovod je naprosto příšerný a zkouší po celou dobu, co divák vydrží. Byť kolovrátkové brnkání na kytaru občas vystřídá klavír a jindy doplní další hudební nástroje, nepříjemný motiv se z hlavy těžko vyhání ještě dlouho po skončení filmu. Obří pavouk se objeví celkem čtyřikrát v několikasekundových scénách, z toho jednou je vidět pouze chlupatá končetina. Komično převládá a na příklad neschopnost skupiny zbavit se zhypnotizovaného a zpomaleného člena s pistolí je až trapná. Rovněž piknik u havarovaného letadla místo navození napínavé atmosféry nudí. Bohužel zde selhává kromě všeho i kamera, která v řadě záběrů nezvládá ani základní kompozici, a tak jsou postavy šejdrem. Lze doporučit jen zájemcům, kteří by rádi viděli brakový snímek z 50. let. Za to dávám 1* ()

Reklama

p6qwre odpad!

všechny recenze uživatele

Není divu, že se dost dlouho spekulovalo, zda za tímto filmem nestojí Ed Wood. Jednu z asi pěti "Lost Women" hraje Mona McKinnon (mihla se ve Woodových filmech Plan 9, Jail Bait a Night of the Ghouls) a druhou Woodova ex-přítelkyně Dolores Fuller, proslavená rolí v prvním Woodově filmu Glen or Glenda. Dolores se zde ale pouze mihne, objevil jsem jediný asi 3 vteřiny dlouhý záběr (foto zde). Dále je tu opravdu příšerná hudba, stále stejný riff na španělskou kytaru, dokola, znovu a znovu. Ten Wooda tolik zaujal, že ho použil v Jail Bait. No a vypraveč, který diváka mučí svým komentářem cca prvních patnáct minut je Lyle Talbot, který si také zahrál ve Woodových filmech (Glen or Glenda, Plan 9, Jail Bait)___. A co se samotného filmu týče? Je to tak hrozné, že se nebojím prohlásit: Ed Wood by to nejspíš natočil líp! ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

To byla ale šílenost! Skutečně s tím filmem neměl Ed Wood co do činění? Jeho rukopis tam je hodně znát... Nejsem si jist, co vyzdvihnout výše, jestli pekelnej, donekonečna se opakující kytarovej riff, který si nejde nezamilovat, pak nenávidět, znovu zamilovat a zase nenávidět; strašlivé herce, ty patrně nejhezčí ošklivé Mexičanky, které byly k sehnání, ohavného liliputána, smrtící pohledy žen-pavoučic, naprosto šílený příběh, legrační pavouk, který není skoro vůbec vidět, nebo protivný vypravěč. Je to hrozný film, hrozný, i zdejších dvacet procent je moc... Ale víte, co je nejhorší (a proč i já jsem tu jednu hvězdu nakonec dal)? Že se mi to zvláštním, úchylným až perverzním způsobem vlastně líbilo... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle byla neskutečná sračka. Nejdříve jsem si film sehnal díky mé uchylce k pavoukům, ale ten pavouk se objevý na konci zhruba na 5 vteřin. Celý film je pak o ztroskotání a putování partičce lidí. Mezi tím jsou prostřihy na šíleného vědce a na ženskou které jsou nějak modifikovány s pavoukem. Prostě obyčejný ženský, který jediný co uměj je čumět na svou obět jak na debila. Byla to blbost a šílenost. A další tragédie je hudba. Nejenom že se opakuje jedna skladba celou dobu filmu ale navíc je to jakýsi bendžo mexická slátanina která mě po prvním poslechnutí srala. Strašný béčko u kterýho se nedivím že je mezi nejhoršíma filmama. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama