Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta mladých teenagerů jede kempovat do northpointských lesů. Brzy po příjezdu však začnou jeden po druhém záhadně mizet. V lese je totiž monstrum, které o návštěvy jaksi nestojí. (ČSFD)

Recenze (6)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Nejedná sa o povinnú camp slasher jazdu ako napríklad The Burning. Kills je málo, niektoré sú slušné, ako hneď tá prvá "decapitation", niektoré proste...sú. Veľa sa tu kecá o ničom, strážcovia zákona a lesa pooommmaaalllyyy jedia sendviče, poprípade hrajú na banjo. Je tu veľa záberov na zver, ktoré akoby skôr vypadli z nejakého dokumentu. Záver z rodu WTF. Ale i tak...Veľa zachraňuje tá early 80s atmoška, so záverečným makeupom si trošku spomeniete na Jasona a proste toto je hlavne pre fandov, ktorý tento "once hard to find cheesy little gem" dokážu doceniť. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pre mňa sa síce nejednalo o stratu času, ale ináč nič moc. Prírodné hororíky a lesné naháňačky mám v obľube, na zvieratká sa pozerá dobre, akurát to po hororovej stránke pekne škrípe. Úvod nádejný, záver tiež celkom ušiel, no celý zvyšok filmu je nuda. Vraždy sú buď mimo záber, alebo sa odohrávajú v noci, takže dokopy nie je vidieť nič. Keďže horor nikdy nevyšiel na DVD, kvalita obrazu mi tiež k zážitku nepridala. Aspoň môžem pochváliť pekného mutantíka v závere. ()

Reklama

Zayl 

všechny recenze uživatele

Nudný slasher. Šestka trampů vyráží na výlet kamsi do North Point. Autor si pravděpodobně tamní místo natáčení zamiloval, protože tolik záběrů na flóru a faunu naleznete leda v přírodovědném dokumentu. Samo za sebe vypovídající je, že více než vraždy, kterých je minimum, si užijete záběry na hady, ještěrky, ptactvo a jiné. Takže o nějakém napětí nelze ani mluvit. Přitom úvodní minuty slibovaly poměrně zajímavou podívanou, jelikož hned první vražda je zároveň i nejlépe technicky zvládnuta. Identita vraha, který má znetvořený obličej a vypadá jak ghoul, vyjde najevo až v posledních minutách, kdy perličkou na závěr je pointa, proč vlastně zabíjí?! Pakliže je váš čas drahý, tak si tento snímek s nulovým rozpočtem můžete s klidem odpustit. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „The Prey“ není nijak skvělý slasher, není to nijak skvělý film. Je to postě produkt svojí doby, produkt doby, kdy vyvražďovačky letěly a byly oblíbené. A funguje. Je to prostě popcornová zábava, je tam dost sexu, trochu nahotinek a víc nedostanete. Víc ani nemůžete chtít, protože se máte jen bavit. A když prostě vypnete, nejspíš se u „The Prey“ bavit i budete. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama