Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šílený vůdce nebezpečné bandy Burt Kelly chce uprchnout do Mexika. Aby si zajistil bezpečí, nechá unést krásnou dceru bohatého rančera a požaduje výkupné. Nicméně nepočítá s tím, že v jeho stopách se vydají ochránci utlačovaných Sartana a lovec lidí Django. Pošle na ně své lidi, aby je zabili, ale Django a Sartana se jen tak nedají. (špaček421)

(více)

Recenze (3)

Cascabel 

všechny recenze uživatele

Trash, ale jaký! Jedna hvězda za hereckou kreaci Gordona Mitchella a za kameru. Druhá, důležitější hvězda za to, že se ve filmu střílí na pozdrav, za nadhled a vtip, za uvolněnou nelogičnost a parodickou nerealističnost, díky kterým jsem se nasmál víc než u kdekteré přiznané westernové komedie. Za to, že měl Fidani rád westerny a nacpal do jednoho celovečeráku snad všechna italowesternová klišé s výjimkou dynamitu. Fidani vlastně natočil RAW italowestern. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Jednoho Fidaniho už jsem viděl, říkal jsem si, že mě nemůže ničím moc překvapit. Jo, to jsem se splet. Co se týče děje, nedá se o něm vlastně mluvit. Fidani, po vzoru Járy Cimrmana, tvoří film jenom přechody, mosty, výplněmi, až vycpávkami. Polovinu filmu tak zabírají záběry, jak někdo jede pískovnou s umělými kaktusy. Fidani neumí vlastně nic. Ani napínat, ale ani nějak triviálně vyprávět. Více ZDE. ()

Reklama

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Demofilo, Demofilo... ty packale! Pořádný scénář neumíš napsat, režírovat taky neumíš, peníze na to nemáš (točí se zásadně v nejbližším kamenolomu od Říma), děláš jen hanbu špagetám. Doufám, že za těch 10 let, cos napáchal škody, aspoň jsi na tom zarobil. Pokud jsi tím uživil rodinu a dětem zaplatil školné, tak ti odpouštím. V rámci žánru za 1,5. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama