Reklama

Reklama

Prsa jako náplň práce - sen každého muže! Již od nepaměti jsou muži fascinováni ženským poprsím. V roce 1960 začínající doktor (David Schwimmer) a jeho velký vzor (Chris Cooper) začínají experimentovat se silikonovými prsními implantáty. Dohromady „přetvarovali“ ženy doslova z celého světa. Jejich věhlas jim přinesl to, po čem muži celého světa sní: popularitu, bohatství a přízeň krásných žen. Prostě ve správnou dobu začali s tím správným. Ale jak dlouho bude trvat, než se z toho kompletně zblázní? (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (11)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Kvalitní snímek, který však zmrazí každého diváka tou skutečností, že se nejedná o nějakou další pubertální komedii. David Schwimmer a Chris Cooper odvádějí skvělé výkony, příběh je zajímavý (svým způsobem.:-) a celé je to velmi dobře natočené... ()

cityman 

všechny recenze uživatele

Tak v tomhle filmu si poprsí opravdu užijete. :o) Ikdyž český název Kozy, Kozy, Kozičky svádí k doměnce, že se jedná o lechtivou komedii, nenechte se zmást jedná se poměrně kvalitní drama popisující vznik a vývoj plastické chirurgie určité lidké části těla :o) náhledem na životní cesty dvou plastických chirurgů, kteří prochází dobou a cestou zjištují co vlastně plastika prsou pro lidi znamená a jak na ně působí a zaujímají k tomu každý vlastní postoj. Občas je to ale samozřejmě i trocha legrace! ;-) David Schwimmer tu dokazuje, že není odsouzen jen k rolím "roztomilých pitomečků", ale že má i na víc. ()

Reklama

farmnf 

všechny recenze uživatele

Spíše hraný dokument nemající žádné umělecké ambice ani kvality. Nicméně vydržel jsem do konce. Jenom to potvrdilo můj stálý názor, že čím více umělé hmoty, tím méně přitažlivosti. Slepice to ale chápou jinak. Podotýkám, že v 18.ti jsem byl zamilován do holky, která měla jedničky. Trochu mi to vadilo, ale jen trochu-asi ta zamilovanost byla větší. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Průměrný film o vzniku plastické chirurgie a hlavně o transplantátech zvětšujících poprsí. V hlavní roli starý známý Ross z televizního seriálu Přátelé. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je tohle docela vtipná komedie, film končí opravdu zvláštně a rozhodně ne normálně v rámci žánru. Ale prostě to tam perfektně sedí, a pak se stejně jen ušklíbnu, jak to celé vlastně dopadlo. Námět je zajímavý a některé záběry dělají jménu snímku čest. ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Galvestonu a Houstonu ve státě Texas a v kalifornském Los Angeles. (noelcoward73)

Reklama

Reklama