Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o pedofilním vrahovi mladých žen, kterému při útěku před policií pomůže dvanáctileté děvče Simona. Vznikne mezi nimi vztah, muž je ovšem objeven i Simoninou matkou, chladnou a psychicky narušenou ženou. Ta vraha pod výhružkou udání policii využívá ke svým cílům. (pepua)

Recenze (4)

Hillock 

všechny recenze uživatele

Můj komentář je čtvrtý se stejným hodnocením. Vše už bylo řečeno, takže se nebudu opakovat. Nicméně ještě bych dodal, že na svou dobu musel být film šokující. Dnes už je to slabý odvar se dvěma hvězdičkami. ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Viděno bez titulků, v originálním znění, přesto jsem nejspíš dobře pobral, o co ve snímku šlo. Všichni hlavní hrdinové jsou tak trochu magoři, jak divná matka, tak životem otrávený otec a vrcholem budiž hodně zvláštně se chovající dcerunka, do které se divná výchova skvěle otiskla. Ta, když se potká s prapodivnou osobností, skrývající se před zákonem, začne se chovat tak, jako by chtěla ublížit všem, včetně sebe. Divné, zvláštní. Obtížně pochopitelná psychologie postav je asi právě to, co se mi na filmu líbilo nejvíc, ale film jsem jen odpozoroval, neprožil. ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele

Hlavná hrdinka dospieva k bezcitnosti pod kuratelou umierajúceho izolacionistického otca a oportunisticky radodajnej macochy. Vyslovuje vety ťažkého kalibru tipu: "Myslela jsem si, že jsi frigidní!" Môže dieťa chápať obsah týchto slov? Ak áno, tak to už mentálne nie je dieťa, ale emocionálne monštrum. Film jednoznačne zaujímavý, patologický v medziľudských vzťahoch ale mrazivý svojim posolstvom, s nulovou morálnou a tým aj dejinnou hodnotou. ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Tvůrci filmu si vzali na mušku palčivé téma vztahu pedofilního vraha a mladičké lolitky a snažili se tak natočit psychologický thriller. Bohužel, si ukrojili moc velké sousto, které nedokázali zpracovat. Psychologickému prokreslení jednotlivých postav a jejich chování jsem absolutně neveřil a na tom tento druh filmu stojí a nebo padá...a tady to fakt nevyšlo. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama