Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pred začiatkom druhej svetovej vojny posielajú nacisti - na požiadanie japonskej spoločnosti Čierny Drak - Dr. Melchera (Bela Lugosi) do Japonska, aby pretransformoval šiestich Japoncov na dokonalé kópie šiestich prominentných Američanov. Po transformácii je na príkaz Veľkého Draka Yakhamea (I. Stanford Jolley) Melcher uväznený, aby jeho tajomstvo zaniklo spolu s ním. Vo svojej cele sa Melcher vymení s Colombom (tiež Bela Lugosi), ktorého majú čoskoro prepustiť a nasleduje šiestich Japoncov do Ameriky, aby ich odstránil... (matriosa)

(více)

Recenze (4)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Celý film jsem přemýšlel, zda dát 2 nebo t ři hvězdičky. Nakonec dávám tři a to hlavně za docela dobrý závěr, který vlastně dal smysl celému filmu a hajlující Bela Lugosi docela pobavil. Jinak ale tohle nepatří mezi světlé okamžiky jeho filmové kariery. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem koukatelné béčko. Lugosi zde opět hraje hajzla a rovnou dvojroli. Sem tam vykoukne atmosféra ale jde spíše o kriminálku, navíc pár scén je tu nesmyslně hloupých. Nebýt tak krátké stopáže tak bych šel mžná s hodnocením ještě níž, takhle je to ale film na který zítra zapomenu. ()

Reklama

Flego odpad!

všechny recenze uživatele

Hlúpa zmes kriminálky a horroru s úbohými kulisami a na tróne sa vyškiera naturalizovaný američan Béla Lugosi. www.jonhs.net/freemovies ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Belu Lugosiho jsem už viděl dělat ledasco, ale hajlovat ještě ne, takže za tento zábavný moment (včetně vysvětlování, jak je členem nacistické strany a Hitler se za něj určitě postaví) a za závěr, kdy se vlastně všechno vysvětlilo, za dvě hvězdy. Jinak je to i na množství Lugosim provedených vražd celkem nuda a chybí tomu spád, vzhledem k tomu, o jak zajímavé téma šlo, je to velká škoda, film je ale utahaný a nepřesvědčivý. Nebýt Lugosiho, tak takhle mizerně natočený film nemá ani cenu sledovat. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama