Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrodruh a hledač pokladů Jackie odvážně získá v jednom starobylém městě v poušti zbraň patřící k výzbroji bohů. Ovšem strážci zbraní nejsou ochotni vzdát se svého pokladu. Členové kmenu unesou Jackieho přítelkyni Loreleii, aby ho tím přinutili k vydání všech zbraní patřících k výzbroji bohů. Vysvobození dívky není snadným úkolem, jelikož na cestě jsou uložené různé nástrahy, číhají na něj odvážné amazonky a zlostný čaroděj. Jméno Jackie Chan je už dobře známo nejen mezi milovníky bojových umění, kteří se kochají pohledem na jeho bravurní kung-fung scény, ale okouzlují nás i jeho komedie. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme se spoustou humoru, který je pro něj tak charakteristický a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (Klub Publishing)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jmenuji se Indiana Bond, ale v tomhle filmu mi říkají asijský Jestřáb. Vítejte v pohádce pro dospělé, nudné, nezáživné a dost často trapně humorné. Je mi líto, že se budete muset prokousat celou hodinou nepovedeného filmu, abych vás pořádně pobavil až vymazlenou rvačkou se čtyřmi nařachanými ženskými, to je totiž to jediné, co by vás na filmu mohlo zaujmout. A upřímně vás lituji, že budete muset přetrpět mého ultratrapného filmového kolegu.... ()

Reverger 

všechny recenze uživatele

To jak dneska Jackie Chan skáče snad po každé roli, je až urážející ve srovnání s tím, že natočil takovouhle sakra dobrou podívanou...má na víc, to je určitě nad Slunce jasný, ale pokud půjde o nějakou podobnou roličku, tak určitě tahle padne jak prdel na hrnec. Kéž by mu ty komediální role, jaké točil kdysi, vydržely dodnes. ()

Reklama

Cedr 

všechny recenze uživatele

Námětem pochopitelně strašný béčkový trash, který si vás ale velmi snadno získá jednak díky své upřímnosti, ale hlavně díky tradičně dokonalým kaskadérským stuntům. Typická závěrečná behind-the-scenes montáž těchto triků je geniálním tahem a vždy krásnou tečkou za daným snímkem. Škoda, že v dnešní době se něco podobného uvidí jen ztěžka. A palec nahoru za Jackieho zkušený casting, neboť když je třeba evropanky jako semi-love interestu, proč ne rovnou bývalou španělskou miss, že? ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan v plné síle a s pořádnou dávkou energie se pokouší posílit naše bránice. A vypadá to, že se zaměřil především na tento sval, protože bojových scén je poskrovnu:-( Ale naproti tomu, těch pár je odvedeno na jedničku a jsou doprovázeny i komickými kousky, na které jsme zvyklí. Škoda ale některých "levných" záběrů kamery a triků, bylo by to na víc. "Dá si někdo žvíkačku?" Co takhle si ji hodit do pusy odrazem o dveře?:-) 65% ()

Kaučuk03 

všechny recenze uživatele

Pro mě poměrně zklamání, filmy s Jackiem neberu nějak vážně, jen se chci pobavit nad jeho kreacemi. Tady jich bohužel moc nebylo a děj zrovna také nebyl moc napínavý, ač se o to asi tvůrci snažili. Rádoby komické hlášky, hrozný dabing a hudba jak z italského porna ze 70 let. Tyhle aspekty prostě tenhle snímek poměrně srážejí, ale s úcty k Jackiemu dávám 3* plus za nepovedené scény při závěrečných titulcích. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (17)

  • Jackie Chan si způsobil vážné zranění během scény, kdy skáče ze zdi na větev. Minul totiž větev a spadl hlavou na kámen. Od té doby má na pravé straně hlavy proraženou lebku a také špatně slyší na pravé ucho. (HellFire)
  • Ústřední filmovou melodii s názvem „Flight of the Dragon (High Upon High)“ nazpíval Jackie Chan v angličtině. (Rominator)

Související novinky

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama