Reklama

Reklama

Mstitel beze jména

  • Hongkong Wo shi shui (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu nový smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

subic 

všechny recenze uživatele

Na zem spadl meteorit, který v sobě skrývá neuvěřitelnou energii, akorát že ho chce získat pro sebe víc lidí vč. jednoho bývalého generála. Akce v Africe: Pozoor! Jak se jmenujete?! Ne-ví-me! Odkud jste?! Ne-ví-me! Bylo jich 9, přežil jen Jackie Chan, zachránili ho domorodci a ještě snad i vyhrál Namibijskou rallye v Mitsubishi Pajero. A tady legrace končí, přichází hoši ze CIA a začíná akce a jede se do Rotterdamu nazout do dřeváků. Akce není vůbec špatná, autová honička Mitsubishi Lancer Evo IV vs. trojkové BMW je zábavná, triky jako výbuchy apod. odpovídají době, kaskadérské kousky celkem slušné i ta poslední klouzačka pro prosklené šikmé střeše. Celkově to není vůbec špatné. 70% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

V poušti je nalezen úlomek meteoritu, jenž má obrovskou ničivou sílu. Výzkumníci jsou po jeho nalezení přepadeni a odvlečeni vycvičenými bojovníky. Ti po ukončení akce odlétají vrtulníky z pouště. Netuší, že brzy mají být zlikvidováni. Scénář : Jackie Chan, Susan Chan a Lee Reynolds. Kamera : Hang-Sang Poon. Hudba : Nathan Wang. ()

Reklama

Jardys88 

všechny recenze uživatele

Vcelku dobrý film s Jackiem včetně jeho nezaměnitelných úžasných nápaditých bojových scén...mistr bojových umění co dokáže při honičce s gangstery ve svých skvěle padnoucích dřevácích zachránit nejednoho padajícího psa. Scéna na střeše je asi nejlepší scénou celého filmu....obrovská bitka doprovázena spoustou legrace. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Velice podařený chanův film, má to svižné tempo, jackie předvádí spoustu povedených kousků, občas se mu vydaří i nějaká ta vtipná scéna a hlavně to končí famózním soubojem na střeše mrakodrapu. Divím se, že to má ve srovnání s některými jeho staršími filmy tak nízké hodnocení, asi je to nostalgií, nebo tím, že ty starší filmy viděli hlavně jackieho fanoušci, zatímco tenhle novějši i "širší publikum"... ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Jackie stratil pamäť a musí sa rozpamätať aké chujoviny že to predtým robil. Pri tom ešte cestovať hore-dole svetom a mlátiť zloduchov ktorí sa na neho vrhajú všade kam sa pohne. Nie je to žiadne veľdielo a má to pomerne pretiahnutú stopáž, ale hýbe sa to vcelku slušne a Jackie predvedie pár podarených hop-kop kúskov ( prebieha cez cestu, o vlások minie rozbehnutý kamión a skope zloduchov drevákmi ). Všetko neprekvapivo speje k záverečnej vymakanej bitke na streche mrakodrapu s dvoma frajerskými búchačmi čo machrujú, ktorý z nich dá Jackieho rýchlejšie dole. OK zábavka, ale Jackie už mal lepšie a napriek svojim kladom táto patrí k tým zabudnuteľnejším a priemernejším. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • V čase 1:02:20 si Christine Stark (Michelle Ferre) vyhrne vlasy, v dalším záběru je má ale normálně rozpuštěné a v dalším záběru je má zase vyhrnuté. (asdfasdf)
  • V roce 1999 vyhrál Jackie Chan cenu Hong Kong Film Award v kategorii nejlepší akční choreografie. (Rominator)
  • Během automobilové honičky se trojice hlavních hrdinů ve svém bílém Mitsubishi Lancer Evo IV dlouhou dobu smýká levým bokem převrženého auta po silnici. O několik minut později ale auto stojí během jejich rozhovoru v pozadí zcela nepoškozené. (Stejšn)

Reklama

Reklama