Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorský policajt Billy Wong přišel při přestřelce o parťáka a navíc byl suspendován. Teď dělá jen policejní dozor na různých společenských akcích. Na jedné z nich je unesena dcera velmi bohatého podnikatele. Stopy vedou do Hongkongu k panu Ko, hlavě velkého drogového gangu. Billy dostává šanci vylepšit si své jméno u policie a se svým novým partnerem odjíždí do Honkgongu, kde se je hned na uvítanou někdo pokusí zabít. Je jasné, že mají co do činění s lidmi, kterým nezáleží na počtu mrtvol, jež za sebou zanechají. (xider-tv)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

kitano 

všechny recenze uživatele

Jackie v ulohe, ako ho pozname zo serie Police story, Rush Hour a mnoho dalsich filmov. Nepodplatitelny policajt na stope nebezpecnych zlocincov, kaskaderske kusky, nejake tie suboje...to vsetko znie fajn, ale pri pozerani tohto filmu je az prilis jasne, ze tazi z popularity Jackieho Chana. Cely film je vystavany na to, aby divaci mohli vidiet Jackieho v takych scenach a situaciach ako su zvyknuty. A najhorsie je na tom to ze ani po akcnej stranke to nieje nijak vynimocne a daleko zaostava za Jackieho znamejsimi filmami. Odporucit sa tento kusok preto neda, no Jackieho skalni fanuskovia si zrejme aj tak pridu na svoje. Predsa len, aj z toho mala co tu ukaze je vidno, ze v svojich najlepsich rokoch bol proste tazky macher. (6/10) ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Je komický, jak tady všichni básní o lepší Chanově verzi. Ta je dle mýho ve skutečnosti mnohem horší a to především proto, že nerespektuje vůbec ducha původního filmu. Možná to někomu přijde v pořádku, ale dát do drsný akční krimi navíc komediálně laděný akční scény, ve kterých se jejich aktéři pitvoří jako zájezd z Jedličkova ústavu, je dle mýho totálně na palici. Jediný, co je o chloupek lepší, je závěrečnej souboj. Ale není to nic výraznýho. I když jsem oba filmy viděl v odstupu jednoho dne, téměř jsem nepoznal rozdíl. Ale samozřejmě chápu, že fanatický Chanovo obdivovatelé tu budou tvrdit, jak je jeho verze o moc lepší. Dle mýho není a je hlavně naprosto zbytečná, protože i přes ty změny jsou ty filmy téměř totožný. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

HK verzi jsem neviděl pouze tu Americkou, takže nemůžu porovnávat a je fakt, že na Jackieho je to docela slabota. Jednak nemá možnost se moc předvést a i dějová linka je slabá a akce taková tuctová a rutinérská. Film tak na jedno shlédnutí. Nedivím se, že se po něm Jackie radši na nějaký čas stáhnul zpět na svoje kolbiště.40% ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Tady se opravdu v HK snažili, aby to vypadalo jako americkej krimi film a myslím, že se jim to povedlo. Nemám námitek, že bych se u toho nudil nebo tak. Občas je tam pár filmovejch chyb, z nichž nejvíc jsem se pousmál nad tou, kde Jackie skáče v přestřelce na podlahu a je vidět, že skočil na žíněnku. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem obě verze,ta HK nemá v bojových scénách chybu,duel s Bill Wallace se fakt povedl,hodnotím obě verze. Americká za 2 Hk za 4 a dohromady za 3. Jackie má vždy výtečné filmy a těžko je hodnotit nadprůměrné,protože jsou vždy stejně špičkové,kdy u jiných je něco extra je pro něj normální. Jinak solidní film. Zhodnote sami. Americká verze zápasu. http://www.youtube.com/watch?v=RVqBWwDIkvE HK verze zápasu. http://www.youtube.com/watch?v=CD1E71Rql7g ()

Galerie (73)

Zajímavosti (6)

  • Jackie natočil v Hong Kongu remake z názvem Police Story. (CrypzzXD)
  • Jackie byl hlavně nespokojen s režisérem, který mu v bojových scénách nedal moc prostoru. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama