Reklama

Reklama

Skupina talentovaných astrologů se dostane do závodu s časem o záchranu Země, když zjistí, že se na naši modrou planetu nečekaně obrací kometa. Pokud hrdinové nenajdou během několika dnů řešení, pozemský život může přestat existovat. (Tealc_EU)

Recenze (43)

Madsbender odpad!

všechny recenze uživatele

Od prvej do poslednej minúty typická céčková katastrofická produkcia. Patetická, hlúpa, režijne i scenáristicky maximálne nezvládnutá (resp. odfláknutá). Postavy tvorí banda archetypálnych mudrcov, ktorý si však v skutočnosti horko-ťažko zvládnu zaviazať šnúrky na topánkach, autistická verzia Einsteina zmiešaného so Stephenom Hawkingom a Sherlockom Holmesom, pár pubertálnych výrastkov a zopár "dospelých" s akútnymi príznakmi postupujúcej demencie. K tomu maximálne nelogický príbeh, efekty ako z rýchlokvasenej nízkorozpočtovej akčnej počítačovej hry 10 rokov dozadu a navrch poriadna porcia amerického pátosu a pokrytectva (viz. prezidentov prejav a príprava naň). Lepšie dialógy sú aj v Mélièsových filmoch. A to žiadne nemajú. 0% ()

MikO_NR_1909 odpad!

všechny recenze uživatele

V kľude si jem olovrant a vkuse ma dačo otravovalo... Konkrétne imbecilné výkriky tínedžerov z intelektuálne lacného tv filmu. Hovorím si, že sa sestra fakt musí nudiť, ale toto bola silná káva aj pre ňu. Najlepším riešením bola logicky ignorácia a vypínač, pretože ak by som to nevypol, hneď by bolo postarané o skazenú polovičku dňa. ()

Reklama

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Zánik Země je jedno z témat které se omílá stále dokola. Jsem už toho přesycen a dám si od tohoto tématu asi trochu oddych. Hlavně po tomto EXTRAKOUSKU. Někdo tu napsal - "Na světě jsou tisíce vědátorů a svět má zachránit nějaká šáhlá bloncka?" To bylo přesné... V době nejmodernějšchí počítačů, které vypočítají na roky dopředu co bude (kam co dopadne), najednou svět závislý na "těchto šílencích" a jednom "postiženým géniovy", který bydlí zrovna za městem a který to vše dokázal v hlavě spočítat? Snesu cokoliv, ale tohle bylo moc... - 21. 9. 2010 - 0% ()

hiroshima odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to jsem jednou dostal chuť na katastrofický / sci-fi film. Vybral jsem náhodně, bez shlédnutí hodnocení, nebo jakéhokoli komentáře, jen podle plakátu. Velká chyba. Marně hledám byť jen nejmenší pozitivum, kterým bych mohl film trošku pozvednout ale je to nemožný úkol. Ve Quantum Apocalypse bylo všechno špatně. To mě chcete opravdu vnutit, že největší bedna na teoretickou fyziku je ujetá blondýna oháknutá jako Pink? To filmu moc na věrohodnosti nepřidalo. A co teprve ty pro-americká hesla? ....Reportér v Londýně : " Doufáme, že američtí vědci si s touto anomálií poradí ...... Americká fyzička : "Čínani a Rusové jsou 20 let za náma"...... Záběr na Rusko : Všude samá kráva, tetička v šátku a strýček veze kolečka.....tyhle dialogy a scény mě nemálo iritovaly. Jedíné co je na filmu dobré, je jen ten plakát.... 0% ()

WoWoW odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nevím proč jsem na to koukal, možná je to můj projev masochyzmu. Je to další ubohost z řad amerických televizních katastrofických filmů. Všechno, co film dělá filmem, je tu nechutné, odpudivé a nedokonalé (směšně jednoduché dialogy, kamera, hercké výkony, zápletka a v neposlední řadě zvláštní efekty z prehistorických dob). Prostě a jednoduše je to film k blití. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama