Reklama

Reklama

Skupina talentovaných astrologů se dostane do závodu s časem o záchranu Země, když zjistí, že se na naši modrou planetu nečekaně obrací kometa. Pokud hrdinové nenajdou během několika dnů řešení, pozemský život může přestat existovat. (Tealc_EU)

Recenze (43)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Televizní katastrofický film pod hlavičkou Nu Image a někdo od toho očekává pecku? Tak to je potom s prominutím debil! Jasně že jde o laciné céčko s otřesnými digitálními efekty, hromadou neoriginálních nápadů (ovšem otřesně provedených), kupou stupidních dialogů. Herecké výkony ale až tak tragické nebyli – ani pěkné herečky, prdlá postava nejchytřejší ženy Trish to sice nezachránily, ale zase se člověk alespoň zasmál. Jinak to samozřejmě byla nízkorozpočtová katastrofa, jakých existuje dnes již celá řada. To házení s autem bylo úsměvné ostatně jako drtivá většina tohoto filmu… ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Klasická televizní, nejméně céčková produkce. Musím ale asi uznat, že to není TAK špatný, jako většina podobných sci-fi. Jasně, je to hrozně moc blbý, logiku to nevidělo ani z dalekohledu a přestože to má jen 91 minut, tak to mohlo být tak 90 minut kratší, ale přežít se to dá. Rozhodně líp, než některé jiné podobné. ()

Reklama

MikO_NR_1909 odpad!

všechny recenze uživatele

V kľude si jem olovrant a vkuse ma dačo otravovalo... Konkrétne imbecilné výkriky tínedžerov z intelektuálne lacného tv filmu. Hovorím si, že sa sestra fakt musí nudiť, ale toto bola silná káva aj pre ňu. Najlepším riešením bola logicky ignorácia a vypínač, pretože ak by som to nevypol, hneď by bolo postarané o skazenú polovičku dňa. ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Zánik Země je jedno z témat které se omílá stále dokola. Jsem už toho přesycen a dám si od tohoto tématu asi trochu oddych. Hlavně po tomto EXTRAKOUSKU. Někdo tu napsal - "Na světě jsou tisíce vědátorů a svět má zachránit nějaká šáhlá bloncka?" To bylo přesné... V době nejmodernějšchí počítačů, které vypočítají na roky dopředu co bude (kam co dopadne), najednou svět závislý na "těchto šílencích" a jednom "postiženým géniovy", který bydlí zrovna za městem a který to vše dokázal v hlavě spočítat? Snesu cokoliv, ale tohle bylo moc... - 21. 9. 2010 - 0% ()

WoWoW odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nevím proč jsem na to koukal, možná je to můj projev masochyzmu. Je to další ubohost z řad amerických televizních katastrofických filmů. Všechno, co film dělá filmem, je tu nechutné, odpudivé a nedokonalé (směšně jednoduché dialogy, kamera, hercké výkony, zápletka a v neposlední řadě zvláštní efekty z prehistorických dob). Prostě a jednoduše je to film k blití. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama