Reklama

Reklama

Nechoďte do lesů

(neoficiální název)
  • USA Don't Go In the Woods (více)
Trailer

Obsahy(1)

Tento horror se vyznačuje velice jednoduchým dějem. V hlubokých lesích a horách severní Ameriky přepadává pocestné záhadný vrah. Z party trampů, který tuto oblast navštíví se zachrání mladík s dívkou, ale vrací se zpět do lesa pomstít smrt svých přátel. Do oblasti se rovněž vydává policejní eskadra, aby sadistického vraha dopadla. (Flipnic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Tohle smrdělo odpadem. Amatérská, ničím zajímavá vyvražďovačka, kde neexistuje žádný skutečný děj, jen nekonečné scény putování lesem, proložené kosením táborníků. Zvolené prostředí je jediná věc, kterou oceňuji, ostatní je velká tragédie. Nezachrání to ani samotné mordy, i přes jejich velký počet, jelikož jsou tak špatně provedené, že to z bolestivého zmaru nijak nevytrhne. Navíc vypodobnění vraha, tamní lesní muž, bylo k smíchu. Herectví a hudbu radši ani nezmiňuji. Don't Go In the Woods vám nic negarantuje, ani že se vám to podaří dokoukat. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Letmá inspirace románem Jacka Ketchuma Po sezoně čistě náhodná? Aneb temná strana Havranpírka. Ta hudba je fakt zběsilá. Naprosto. Jen se nemohu rozhodnout zda v pozitivním nebo negativním smyslu. A ten geniální kontrast zpívajících ptáků a předsmrtně vřískajících obětí... Na divočinu bych řekl, že je tam dost zalidněno. Levný osmdesátkový videokousek, poměrně krvavý, leč technicky (scénář, dialogy, střih, kamera, herectví) nevyzrálý. Což však vynahrazují exteriéry. Možná by si to zasloužilo ještě syrovější, krvavější a brutálnější remake... Zajímavé? Na jedno shlédnutí určitě ano. Nedokážu si ale představit, že si to ještě někdy pustím. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se u hororu takhle nepobavil! Don´t Go in the Woods je tak neskutečná trashová záležitost, že se nedá ani popsat, ta se prostě musí vidět! Po celých 82 minut jsem se parádně bavil, až jsem chvílemi měl nutkání fláknout tu čtvrtou hvězdu. Film hodně připomíná známější Night of the Demon (1980), tenhle se však nebere tolik vážně. Disponuje stejným prostředím, podobnou náladou lesní atmosféry, v němž číhá zlo, a stejným (chápej nulovým) rozpočtem. Na nějaký děj nebo scénář z vysoka sere, tady jde čistě o mordy a zábavu z toho vyplívající. Vysoko v horách prostě řádí jakýsi jeskynní muž, který vraždí náhodné turisty: batůžkáře, fotografy, malířky, novomanžele v karavanu a dokonce i vozíčkáře (!), s nímž souvisí jeden z nejvtipnějších momentů celého snímku. O gore tu překvapivě moc nejde, i když bodycount je vysoký dost a s krví se taky nešetří. Hlavně je to sranda, co se týče vražd a absolutně dementních postav, u nichž se budete chytat za hlavu. Každé hodnocení se tudíž dá pochopit, já se však tentokrát přikláním k té spokojenější části publika. Trash jako kráva - levný, sračkoidní, přesto zábavnější než leckterý hollywoodský slasher. Ne všichni ho ale poberou. ()

Flaxik odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, takovýhle hnus jsem viděl naposledy, když jsem si zcela nedávno pouštěl Poslední výstřik a myslel jsem, že to dlouho nic netrumfne...to jsem si ale blbec dal. Je to tak hnusná slátanina, že si to ani nezaslouží komentář. Takže jenom bych stručně zrekapituloval, jedna hvězda dolů za kokotský děj, jedna hvězda za dementní chování všech zúčastněných, jedna hvězda za ohyzdné antiherce, jedna hvězda za směšného záporáka, jedna hvězda za šílenou hudbu a...no a to stačí, už jsme na odpadu. Ble. Hnus. V žebříčku absolutních píčovin velmi vysoko. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Tohle je moje parketa :-) V lese číhá podivný zabiják a likviduje všechny nové návštěvníky. Rok výroby tohoto filmu patří mezi SLASHERs poctivé období, takže není divu, že se skoro každý začáteční tvůrce pouštěl do tohoto žánru. Nebýt toho bláznivého divokého lesního muže, tak by to bylo slabší. Ta hudba je tak protivná a nevkusná, až ji musíte ke konci filmu milovat , hehe. Lesní slashery jsou super ! ()

Zajímavosti (2)

  • Film je často označován za jeden z nejhorších "slasherů" historie filmu. Své přívržence a nadšence si však postupem času našel u okrajového publika vyhledávající horrorové trashe. (Flipnic)
  • Film byl pro zobrazování brutálních scén, vražd a krve jistou dobu na seznamu "videonasties" filmů ve Velké Británii a v jiných zemích byla jeho projekce zakazována. (Flipnic)

Reklama

Reklama