Reklama

Reklama

Haepi endeu

Obsahy(1)

Min-sik Choi hraje starostlivého otce a manžela, jehož život nefunguje tak jak by si přál. Je nezaměstnaný a jeho vlastní žena ho podvádí s mladým tvůrcem webových stránek, kterého zná ze zaměstnání. Manželé spolu skoro nedokáží komunikovat a jejich vztah je v troskách. Dokáží k sobě ještě najít cestu, nebo vše plyne ke zkáze? (neoBlast)

(více)

Recenze (13)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má takovou klasickou japonskou poetiku, kdy na první pohled se jedná v podstatě o klasické drama, které v tomto případě čítá milostný trojúhelník, ale na druhou stranu je to snímek, který dovede překvapit, kde je vývoj, který nemusíte čekat a který vám nemusíme sednout. Ale mně se tenhle vývoj líbí, líbí se mi, kam Japonci dovedou zajít. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Nevěra je mrcha, ať se zdá zpočátku jako moc příjemná (alespoň pro její aktéry) kratochvíle, nakonec všem jednou vrazí dýku do zad. Film mi dost připomínal Americkou krásu. Stejné zhnusení a odpor nad středostavovskými stereotypy, které ustálený manželský život provázejí. Silná změna žánru v závěru byla pro film velice osvěžující po předcházejícím spíše pomalém tempu. Min-sik Choi, i bez bad-ass aury z Oldboye nebo Crying Fist, je samozřejmě perfektní. 70 % ()

Reklama

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Všeobecně nemám příliš smysl pro snímky tohoto typu - takové to milostné pletichaření a zahybání mne obvykle nudí. Ale nemuselo by to tak být, záleží na postavách, dialozích, práci s kamerou a zpracování příběhu - zde je bohužel podání tohoto nekonečného tématu poněkud všeobecně průměrné a nepoutavé, snad až na samotný závěr kdy se věci dají konečně trochu do pohybu, to je ale na celkově pozitivní dojem příliš málo. Tedy toužíte-li po zajímavě zpracovaném snímku na téma nevěra, pak spíše doporučuji velmi působivý a neprávem opomíjený kousek s názvem "Yoake no machi de" (české titule jsou k dispozici). ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Mladá žena je nevěrná svému manželovi, ten je ale tak odevzdaný a nečinný, že se jí není co divit. Téměř spolu nekomunikují a ani si moc nerozumí. Děj je dost natahovaný, moc se tu nemluví a nebýt povedeného konce, tak by šlo o průměrný, možná i podprůměrný film. Chvilkově vás z možné hrozící nudy můžou vytrhnout i na koreu celkem nezvykle otevřené erotické scény, ale o nich film rozhodně není. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Dráma o príčinách a dôsledkoch manželskej nevery - tentokrát zahýba mladá, príťažlivá manželka svojmu nezamestnanému manželovi. Zistenie prináša zo sebou reakciu, ktorá všetko zmení. Miestami príliš naťahovaný dej, ale vyvažuje civilné formálne prevedenie, zaujímavý záver poskytujúci presahom až akési surreálne vyvrcholenie a hlavne ako vždy vynikajúci Min-Sik Choi v úlohe podvádzaného manžela. Pre zvedavé oči potom film navyše ponúka aj zopár pikantných, erotikou nasiaknutých scén! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama