Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejprve jí nabídli nocleh na jednu noc, aby se vzpamatovala z autonehody. Nakonec se Susan stává dalším členem rodiny Connerových a začne pracovat na jejich statku i přes nesouhlas Lindy, která mladé ženě nevěří ani slovo. Jenže než stačí cokoli vypátrat z její minulosti, na statku dochází k první smrtelné nehodě... (oficiální text distributora)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jméno Petera Liapise pro vás zřejmě nebude žádnou neznámou, protože před tím než usedl do režisérského křesla se živil jako herec. Jeho snímky trpí docela slabou atmosférou, která nedokáže diváky pořádně dostat do varu. A ani tentokrát tomu nebylo jinak. Přitom začátek se mu docela povedl a divák se i během prvních minut dočkal první vražedné scény. Ta měla být doprovázena lehce erotickým podtextem a vzhledem k atraktivnosti hlavní herečky Andrey Rothové jsem očekával mnohem větší odvaz, než jakého se mi nakonec dostalo. No co už. Jenže poté začala atmosféra pomalu upadat a diváci si museli zvyknout, že místo nějaké nahoty či mordů budou sledovat rozhovory s panenkou a kupu dementních dialogů. Film se pomalu ale jistě začal měnit z thrilleru / hororu na obyčejné drama, které můžete denně sledovat na Hallmarku. Teprve zhruba pětadvacet minut před koncem se děj vrátí do starých kolejí a diváci se opět dočkají z mrtvých vstalé atmosféry. Susan konečně začne opět řádit a i když nejde o žádnou slávu, při které by jste si hrůzou museli zakrývat oči, tak se na to dívat dá. Rozhodně jsem však očekával mnohem větší akci a příděl napětí, než se mi nakonec dostalo. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Velice slabej pokus o nějakej psychohriller s pořádně ohranou pointou, nic jinýho se v tomhle filmu ani čekat nedalo. Vraždy jsou udělaný jen aby tam nějaký byly, ale zrovna moc promyšlený nejsou a hlavní opostav neni zrovna pečlivě vykreslená, ale na to jak malý hodnocení to má, se na to dalo koukat ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Film, který byl vysílaný na tv Barandov, ano bylo to hodně jednoduché, až slabé, ale aspon díky za nějakou zápletku, ale kdyby to bylo podle skutečné události, pochybuji, že by v reálui někdo byl tak naivní a hloupý, jako hlavní hrdinka, bylo to hodně přitažené za vlasy ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama