Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestice kluků trávících prázdniny na táboře se vydá na noční výpravu do lesa. Cestou přes hřbitov je jeden z nich postřelen hrobníkem a kluci se rozhodnou vyhledat pomoc ve starém domě, kde žije tajemný pan Nardo (Bela Lugosi) a jeho liliputánský sluha. Pan Nardo raněného chlapce ošetří a jeho kamarády nechá ve svém domě přenocovat. V ten samý den se v novinách objeví zpráva o záhadném vrahovi, který uprchl z vězení a potlouká se v okolí. Všechny stopy vedou do onoho starého domu. (liquido26)

(více)

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná konina která je směsná spíše tím co si ti kluci myslely že je vtipné. Jinak je to klišé kde haranti utečou do hradu kde vládne Lugosi a jek je známo straší tu. Je to blbost, ale sem tam jsem se skvěle bavil. Jen škoda že ten začátek je vyloženě zdlouhavej a celkem trvá než se kluci dostanou do hradu. Na jedno noční zkouknutí to bohatě stačí. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Nesmyslná hloupost postavená na maximálně nereálných situacích a očekávaném závěru. Problém je totiž v tom, že mi ti frackové nepřišli ani na vteřinu vtipní, celkem jsem doufal, že se něco zvrhne, v odhadu konce se mýlím a pan Nardo je tam jednoho po druhém pozabíjí. Ale to by to nesměla být komedie z roku 1941, že jo. Jediný, kdo potěší, je standardní Bela Lugosi a lehce parodické odkazy na Draculu v podobě nasvíceného obličeje a očí, takže nejste-li jeho fanoušci, je to po pravdě jen ztráta času. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Šestice problémových teenagerů zdrhne z letního tábora. Jeden z nich je cestou postřelen hrobníkem, který si až téměř fanaticky chrání svůj hřbitov. Odnesou ho do strašidelného domu, kde bydlí hádejte kdo? No přece Bela Lugosi a jeho liliputánský sidekick. Bela Lugosi je opět jediný důvod, proč tenhle film vidět. Jako horor to není strašidelný, jako komedie to není vtipný a jako film je to děsně nudný s dějem úplně o ničem a ta závěrečná pointa zcela zničí to minimum, které bylo na tomto filmu při troše fantazie a s přivřenýma očima zajímavé nebo zábavné. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama