Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom, Sandra, Randy a Curt jsou mladí úředníci, kteří svou práci nenávidí a dělají ji pouze kvůli penězům. Jednoho dne uzavřou sázku: vyhraje ji ten, kdo zůstane nejdelší dobu uvnitř. Pracují v centru velkoměsta, kde jsou prakticky všechny budovy spojeny krytými pasážemi. Mrakodrapy s kancelářemi, nákupními centry a byty jsou důsledně propojené, takže by naši hrdinové mohli zůstat uvnitř prakticky až do penze! Jenom kdyby jim to už nelezlo na mozek... Chytrá a lehce absurdní groteska o blízké budoucnosti... Anebo o nepříliš vzdálené současnosti? (MFF Karlovy Vary) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář -Gary Burns ( i režie ) a James Martin. Kamera - Patrick McLaughlin. Lehká a průměrná komedie 50 % ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Bez toho závěru s morálním ponaučením by to byly čisté 4*, takhle spíš 3,5*. Ale pořád se jedná o sympatický fajn snímek. ()

Reklama

Zajímavosti (4)

  • Rozhlasová stanice CJAY 92, která je ve filmu slyšet, byla skutečná rocková stanice z Calgary. Číslo použité ve filmu je pravdivé a bylo možné se na něj až do roku 2010 dovolat. (Terva)
  • Film byl natáčen v kanadském městě Calgary v prostředí mezimrakodrapových chodníků, nazvaných Skywals. Jejich podstatou je, že osoba nemusí při přecházení z jedné budovy do druhé vůbec vyjít na ulici. (Terva)
  • Film byl natočen digitálně a pak převeden na 35mm film. (Terva)

Reklama

Reklama