Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mocí opojený diktátor se snaží v post-apokalyptickém světě ovládnout sousední království. Proto se chce oženit s jeho vládkyní, krásnou princeznou, kterou má na diktátorův příkaz chytit bezcitný a chladný žoldák Warchyld. Princezna se o nebezpečí dozví a dává se na útek. Ale žoldákovo vojenské srdce změkne, Warchyld se zamiluje a nebezpečí hrozí krutému diktátorovi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren ako vystizne a originalne pomenovana postava Warchild,je neohrozenym dostojnikom nejakeho sikmookeho takmerdiktatora,ktory sa chce zosobasit s taktiez sikmookou princeznou,ktorej rodicov zabil,ale ktora ho nechce,lebo chce spravodlivost a dobro pre svoj lud.Princezna samozrejme ujde,Lundgren ju ako spravny vojak pojde najst a splni si rozkaz,avsak zisti,ze spravodlivost je niekde inde a diktatora pre istotu radsej zabije.Film je predovsetkym obrovska a superpriblbla nuda,nabita drsnackym Warchildom a nezaujimavou akciou,avsak nastastie dokonala neakcia Mechanika sa neopakuje.Aj preto 0,5/5*. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Konečně neotřelý námět (myšleno na Lundgrenovy filmy) a celkem poutavý příběh. Nevadí, že Lundgren je neprůstřelný, Superman, má nekonečně mnoho nábojů, že s revolverem a jedním zásobníkem postřílí deset chlápků se samopaly. Lundgren má zase velmi suché hlášky, výraz odhodlaného Švéda pomstít se za negentlamantské zacházení svého generála s jeho vyvolenou a přestože je několikrát raněn, vždy se postaví na nohy. A konečně aspoň v jednom ze svých novějších filmů nechlastá. Akční scény jsou zcela nereálné, lidé létají odnikud nikam, Lundgren běhá mezi kulkami a stejně stále přežívá. Ale to vůbec nevadí, film je natočen tak, že se je stále nač dívat. Je snad ale jasné, že jde o akční béčko, ale o slušné a koukatelné. A nejlepší postřeh na závěr. Dolph si za celý film ani jednou nenabije svou zbraň. ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Váhavě film balancuje na hraně propasti mezi fakt špatným akčním filmem a válečnou parodií. I při nejbedlivějším pozorování to stále nemohu přesně zařadit, protože vtipné to není, ale vážně to přeci taky myslet nemohli. Tak jako tak, je to debilita nejhrubšího zrna. Zhovadilost provedení filmu je až zarážející. Nejen že vyhaslá polohvězda z dob studené války Lundgren semele půl armády, ale všechny pohyby, ať už třeba jen pohled princezny na hodinky, jsou dozvučeny švihem jak z korejských kung fu filmů sedmdesátých let, prostě kvalita. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Velmi divny koktail, ktory zarucene zlepsi naladu. Pribeh sa odohrava v kralovstve z nejakej alternativnej reality. Zly general (zabavne prehravajuci Cary-Hyroiuki Tagawa) si chce nasilu vziat za zenu princeznu, ktorej chladnokrvne zabil otca. Dolph Lundgren hra jeho zaslepeneho najlepsieho zoldniera s cool menom Warchild. Princezna ale nahle utecie a Lundgren ju ma priviest naspat. Po case sa do nej Warchild zamiluje a rozhodne sa postavit na stranu rebelov a porazit zleho generala. Namet blby jak poleno, ale reziser evidentne pouzitim cartoonovkych zvukovych efektov potvrdzuje, ze to nemysli vazne. Vyprava si zasluzi zmienku. Pouzili snad vsetko, co v Bulharsku nasli (kone, vozy, stare auta z 30 rokov, motorky, uniformy a samopaly z druhej svetovej, ruska moderna technika dokopy). V dialogovych scenach je to rovnako zabavne ako filmy Uwe Bolla, ale narozdiel od jeho filmov akonahle zacne akcia, tak je tiez na co pozerat. Prestrelky su natocene priemerne, ale su preplnene roznymi kvalitnymi kaskaderskymi kuskami (hlavne pady z velkej vysky) a bitky su mierne nadpriemerne. Prevedenie je kvalitne ale pestrost technik je dost obmedzena Lundgrenovou mohutnou postavou. Zabavny film vhodny na rozbehnutie nejakej alkoholickej party. ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Je to podprůměrný film, který postrádá kvalitní choreografii a scénář.Většina filmu se odehrává někde v lesích a souboje jsou k smíchu.Trailer byl zase sestříhán na superrychlý nářez, ale když si pustíte film tak je tam něco sem tam pár výbuchů, bum spadne vrtulník bum spadne druhý, většina soubojů je když Dolfík hledá princeznu a ta se stále zamotává do horších sytuací.Je to ten samý film typu Přímý kontakt (2009) film nepotěší, ale ani neurazí.Kvalita filmu 35% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • V scéne, keď Lundgren oslobodzuje princeznú od obchodníkov, obchodníci pri stane umierajú najskôr v spomalenom zábere a o pár scén na to už v normálnom zábere. (johnsnow)
  • Na začiatku i počas útoku na tábor povstalcov je vidieť ako vojaci pália s ručným protitankovým granátometom bez rakety, napriek tomu páchajú škody. (johnsnow)

Reklama

Reklama