Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý agent FBI Price (DOLPH LUNDGREN) vlastní agenturu zabývající se ukrýváním svědků. Život mu změní setkání s bývalým kolegou Sonny Mathisem. Drogový kartel si objednal jeho smrt, Sonny potřebuje ukrýt, ale konspirační systém se po jeho příchodu náhle hroutí. Je prozrazena i identita svědka, na jehož hlavu je vypsána vysoká odměna. Muž, který zpronevěřil několik milionů dolarů, je zároveň korunním svědkem proti kartelu a i on je zabijákovým cílem. Price řeší nejzáhadnější případ své kariéry... Nikdo neví, kdo je vrah a terčem jeho střely může být každý. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerný akčný film s Dolphom Lundgrenom, ktorý patrí medzi jeho najhoršie filmy. Má priemerný príbeh o špecialistovi, ktorý sa spolu so svojim týmom stará o to, aby ľudia, ktorí nechcú byť nájdení boli dobre ukrytí, ale takto ukryje aj muža, ktorý spreneveril veľké množstvo peňazí, zároveň mu začnú umierať ľudia a ide po ňom nielen FBI. Spracovaný je ale veľmi zvláštne, veľká časť filmu je príliš neprehľadná, viackrát je problém uvedomiť si dôvod toho, čo sa práve deje alebo aj motivácie niektorých postáv, čo aj tak nie je až tak moc zaujímavé, ale aspoň to nie je ani moc nudné. Akcie je tu priemerné množstvo, ale nezaujala ma. Tvoria ju hlavne súboje, v ktorých moc nezaujme ani choreografia, ale aj celkovo sú zle natočené, s nevhodnými spomaľovačkami, často sa odohrávajú v tme a sú doplnené úplne tragickou hudbou. Prestrelky sú na tom lepšie, dá sa na ne bez problémov pozerať a občas aj niečím zaujmú, ale tiež sa nejedná o nič výnimočné a navyše ich ani moc nie je. Réžia je mierne podpriemerná, ani prostredia filmu ničím nezaujmú a vedľajšie postavy sú čisto priemerné. Skrytá agenda patrí do Lundgrenovho najhoršieho obdobia, v ktorom vznikli filmy podobnej úrovne ako Lucas, Posledná hliadka, Jill Rips alebo Masaker na strednej škole. Ale až na katastrofálny Jill Rips sú to všetko filmy, ktoré síce pôsobia amatérsky a moc ma nezaujali, ale mne ako Lundgrenovmu fanúšikovi sa na ne dá bez problémov pozerať. Objektívna kvalita filmu- 50%, film sa páči mne na 51%. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No byl jsem docela mile prekvapen. Tohle je jeden z tech lepsich Lundgrenovo filmu z posledni doby. Navic Lundgren vypada furt celkem v pohode a ne jako tlusty prase Seagal. Pribeh neni zas tak uplne tupej, ale je takovej nedotazenej. Tvurci vzdy neco naznaci, ale nedoresi to do konce. Samotnej Lundgren nehraje spatne, samozrejme nic extra, ale docela v pohode a bitky a prestrelky, i kdyz je videt, ze jsou dost levny, jsou docela v pohode. Skoda, ze nich neni vic. Kamera je taky celkem slusna, i kdyz to neustaly zrychlovani jizdy autem bylo casem otravny a hudba taky nepatri k nejhorsim. Takze v cem je problem? Je to priserna nuda. Furt se neco deje, je to i napinavy, ale ja se proste silene nudil. Lepsi 2*. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Tento zcela typický Lundgrenovský film (tedy zcela nudný, akčních zcén pomálu a zcela špatných, herecké výkony katastrofální, triky žádné, ...) mě překvapil v několika ohledech: negativně v tom, že Lundgrena nemluví Pavel Soukup, čímž jeho postava ztrácí jakousi svou "mohutnost" a tím se ztrácí alespoň jakási síla charakteru jeho osoby. Další překvapení bylo v tom, že jsem filmu nerozuměl (což se mi u Lundgena ještě nestalo) - střihač si musel skutečně vyhrát, protože filmu chybí jakákoli dotažená myšlenka. Co nepřekvapilo? Opět zde Lundgren chlastá (i když jen chvíli), opět má erotickou zcénu (něco jako z Červených střevíčků) a opět se snaží "hrát", což mu vůbec nejde. Celý film je tak pomalý, že je dobrý tak akorát na usnutí a pak vyhození z okna. A proč ta jedna hvězdička? To za to, že Lundgrenovi fandim a věřím, že takové filmy už dlouho točit nebude (nebo je u nás aspoň neboudou vydávat =) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Začalo to dobře. Z Lundgrena s parukou jsem dostal megavýtlem a do toho hrála ta správná ultralevná, shitovní, béčková hudba. Jenže jakmile si Dolph paruku sundal, už to začlo bejt čim dál víc blbší. Akční scény (a že jich moc neni) jsou všechny ve tmě, takže z nich není nic vidět. Kamera je příšerná a navíc je to u nás na DVD v ořezu 4:3, takže to na mě působilo jak ňáká nejvíc telenovela. Režie stojí taky za prd a nejhorší jsou chvíle, kdy si Marc S. Grenier myslí že je Tony Scott a začnou trapné zrychlovačky a zastavovačky obrazu, což hlavně kvůli ultranízkému rozpočtu působí debilně. Zato Dolph Lundgren se skutečně snaží hrát.....a docela mu to jde. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|39%| Film to opravdu není vyloženě otřesný. Jen je to moc nezáživný, amatérské a hůře natočené akční scény, které skoro vůbec nezaujmou, řetězení postav, chvílemi to moc smysl nedává, hlavně v divném finále. Dolph se mi zde ani do této role nehodil, jasně má tu souboje, ale proč jsou tak zpomalené, debilně natočené? Jako určitou úroven to celkově má, tak nebudu dávat odpady jako většina, prostě je to takový snesitelný podprůměr, který místy nudí, ale dá se to. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Montrealu v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama