Reklama

Reklama

Epizody(7)

Chvíle slávy pominuly a přisprostlý medvídek Ted se přestěhuje zpět ke svému nejlepšímu kamarádovi Johnovi a jeho dělnické rodině v Bostonu. (SkyShowtime)

Recenze uživatele William_ k tomuto seriálu (7)

Ted (2024) 

Něco mi už teď říká, že tohle nezůstane jen u jedné série ()

Řekni prostě ano (2024) (E01) 

První epizoda dlouho očekávaného seriálu (na SkyShowtime rozdělený na 2 půlhodinové díly) je konečně tady a nutno dodat, že se ze začátku neobtěžuje s nějakým dlouhým vysvětlováním a v rámci 30 sekund shrne vznik přátelství mezi Tedem a Johnem a jde se rovnou na věc. První travka, první školní návštěva Teda a spousta skvělých narážek, vtípků (i těch nepovedených) a já se královsky bavím. Postavy se mi za 50 minut podařilo představit a "prodat" tak přesvědčivě, že by to mnoho dalších pořadů mohlo Tedovi závidět. Styl humoru připomíná jak oba hrané filmy, tak i samozřejmě Griffinovi. Seth MacFarlane zde odvádí skvělou práci ať už co se týče dabingu nebo scénáře a seriál si mě naprosto získal. Je až s podivem, že nevzniknul dřív. Má totiž přesně danou skupinu diváků, která ho bude hltat stejně jako já. ()

Moji dva tátové (2024) (E02) 

Takový průběh a vyvrcholení může vymyslet jen parto okolo Setha MacFarlana. První epizoda mě bavila asi o chlup více, ale stále je to svěží, hravé, zábavné a originální. ()

Vystřelovací dysfunkce (2024) (E03) 

Tak tenhle díl byl trefou do černého. Opět originální a hlavně tak hloupoučký děj, až je to prostě skvělé. Cesta za půjčením první pornokazety nemohla být složitější. Závěrečná slova Johna, že už se porna nikdy nedotkne, a že mu nebude kazit život znějí k popukání, když si připomenu tu legendární scénu z Médi 2 a Johnův notebook plný seřazeného porna podle kategorií. ()

Subways, Bicycles and Automobiles (2024) (E04) 

Seriál v žádném případě nemá sestupnou tendenci a každý díl je originální a zábavný. Podobný typ seriálu (a především humoru) tady chyběl. Jsem rád že Seth MacFarlane tuto mezeru zalepil právě Tedem. ()

Desperately Seeking Susan (2024) (E05) 

Mně se prostě líbí, jak nám seriál za ubohých 5 epizod dokáže do hloubky vylíčit všechny hlavní postavy a hlavně obdivuju to, jak zapamatovatelné ty postavy jsou. Jiné seriály se o to stejné snaží několik sérií, a tady to je zvládnuté za 5 dílů. Opět nesmí chybět spousta hlášek, gagů a narážek. Spokojenost. ()

Loud Night (2024) (E06) 

Dívat se na tuto sváteční epizodu v červnu má opravdu své grády. Díl se vůbec nevěnuje Johnovi ani Tedovi, ale vztahu Blaire s její "kamarádkou" a tomu, jak jejich vztahu (ne)fandí hlava rodiny. Pro většinu je delší absence Teda v epizodě asi tím hlavním mínusovým bodem, ale mně se to moc líbilo a oživlá hračka si krade epizodu pro sebe. Jako Vánoční speciál si ho před svátky určitě pustím. ()

Reklama

Reklama