Reklama

Reklama

Poslední hlídka

  • USA The Last Patrol (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Při katastrofálním zemětřesení se Kalifornie zcela oddělí od pevniny a stane se z ní ostrov. Los Angeles je v troskách a celým ostrovem vládne chaos. Vlivem zemětřesení se objeví rasa zákeřných mutantů, která se pokouší nastolit nový řád. Rvačky, loupeže a násilí jsou na denním pořádku. Jen poslední hlídka může všemu učinit přítrž, jen poslední hlídka musí vzít zákon pevně do svých rukou, pokud má být ještě naděje na nějakou budoucnost... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokaždé jsem se snažil u Lundgrenových filmů najít nějakou výmluvu pro to,abych mu nemusel dát ODPAD,který by si ale jinak většina jeho "pecek" nemilosrdně zasloužila.S Poslední hlídkou ale zašel Dolph zkrátka už i na mě až moc hluboko a již nemohu jinak.Zde se skutečně nepovedlo vůbec nic.Naprosto katastrofální film,kde všichni hrají tak strašně mizerně,až je to k pláči(nebo k smíchu?),kde se vedou dialogy k ukroucení si hlavy(co lze dát za rozhovor jako zde,je už vážně síla) a i děj je tak zoufalý,že i ta nejprimitivnější pohádka pro batolata vyžaduje vyšší nároky na inteligenci.No prostě nehorázná jízda všeho nejhoršího,co lze vytvořit.Já si vážně nedokážu vzpomenout,jestli jsem viděl někdy něco horšího,ale tohle bylo vážně totální dno.A bohužel musím přeci jen uznat,že z bývalých akčních drsňáků vypadá Lundgrenova tvorba fakt nejhůř. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptický příběh, ve kterém zemětřesení oddělí Kalifornii od pevniny. No, proč ne. Americký voják Nick Preston s tváří Dolpha Lundgrena a jeho tým zoufale bojují proti hordě přeživších zločinců. Ještě dejme tomu. Na dramatický akční příběh by se něco takového dalo použít. Jenomže, pokud se má jednat o nízkorozpočtový snímek, jako vždy uhodí kosa na kámen. Na pováženou je už scénář, který nějak tu dramatizaci a akčnost postrádá. Uši trhající jsou už dialogy. Nebyly původně určeny pro nějakou telenovelu? Snímek svou nerozvážností danými skutky a poklidnou atmosférou, ať se děje co se děje, jakoby vypadl z přelomu osmdesátých a devadesátých let. Ohromná jednoduchost v každé scéně, kde vtípky spíše zapadají do trapnosti, evokuje k prostému televiznímu nenáročnému filmu. A tak musí být nenáročný i divák, jinak si nelze tento film jakkoliv užít. ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápem preco sa Lundgren alebo solidny beckovy reziser Lettich nechali ukecat na tento film. Vraj im producenti slubili, ze sa scenar prepise, ale nakoniec z toho zislo. Nech by sa prepisoval akokolvek, tak si neviem predstavit, ze by z neho vzišlo niečo pozeratelné. Cely film je o dvoch skupinach ludi, (z ktorych tu dobru vedie Lundgren a tu plnu zaporakov nejaky prehravajuci no name herec) ktore ako jedni z mala prezili velke zemetrasenie, ktore znicilo svet. Obidvom ide hlavne o ziskanie vody. Takze by ste cakali, ked je to vraj akcny film a hra tam Lundgren, ze sa budu cely film mydliť hlava nehlava. Lenze omyl. Rozpocet bol slabych tri mega. Takze na akciu neostali peniaze. Cely film tato zbierka totalne trapnych postav iba keca o volovinach a par minut pred koncom im konecne dôjde, ze uz by bolo na čase predviest nejaku akciu. No tej je v celom filme asi tak 5 minut. A aj to som asi prehnal. Takže len parkrat po sebe vystrelia, niekto obcas dostane do zubov a nakoniec zaprší, takze si vsetci podaju ruky a je koniec. Zhodou okolnosti som si pred týmto pozrel fantastický film Rango, v ktorom sa tiez hlavna zapletka točila okolo získania vody. Ale tieto dva filmy sa nedaju porovnávať. Protože to není ani stejná liga, je to úplně jinej sport! ;-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To zas byla ale dobrá ptákovina. Taková, že jsem to v půlce raději stopl a šel se znuděně čumět na ohňostroj venku. Lundgrenův dabing byl otřesný, postapokalyptický příběh chabý jak prase, místy ale i docela připitoměle vtipný. Škoda vyhozených peněz za tohle, zas tu ale alespoň hrály pěkné baby. Rebecca Cross moc zpívat neuměla, ale prdelkou kroutila dobře. To Sherri Alexander (vdova po výborném spisovateli jakým Michael Crichton (Jurský park, Kongo, Koule, Pojídači mrtvých, atd..) bezesporu byl) v roli vojandy byla spíše k smíchu, ale kůň ji vláčel pěkně. Poslední hlídka je sice kokotina, ale úplný ODPAD to není a jelikož mi v krvi už pěkně koluje silvestrovský alkohol, dám tomu hvězdy dvě. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Myslel jsem, že to už horší být nemůže.. Ale bylo !! Země se otřásla !! 400 vteřin hrůzy.." A tak tohle nesmírně bizarní, leč místy až překvapivě zábavné, byť většinou naprosto mimo záměr tvůrců, rádoby postapo veliký Dolphie Lundgren hned zkraje docela vystihl a ocejchoval, ačkoliv tedy nakonec nešlo o 400 vteřin, ale celou hodinu a půl..;) Že já mu, idiot, nevěřil !! On měl aspoň tu kliku, že ztratil paměť, což rovněž zmiňuje v samotném závěru..;) Milovník belgického baleťáka Sheldon Lettich se docela snažil, nicméně dnes už nemá moc co nabídnout, stejně jako ten odpudivý a upocený scénář, na který musel kývnout snad jedině, že mu původně slíbil účast právě Jean Claude.. Škoda, že se tahle béčková jízda na vypuštěných gumách jednoduše neumí rozhodnout, jestli chce raději maskovat Lundgrenovu i režisérovu neschopnost neustávajícími voiceovery, neumětelskty se zamýšlet nad smyslem bytí nebo prostě jen pobavit.. A tak je nakonec ta jedna a kus hvězdy, zaokrouhleno tentokrát dolů, z milosti chatrná jako protiatomový kryt z lepenky..;) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Kvôli problémom so zvukom musel byť film dodatočne nadabovaný aj do angličtiny. Niekoľko Lundgrenových slučiek musel dokonca dabovať iný herec, pretože Lundgren nebol práve vtedy k dispozícii. (m.a.t.o.)
  • Sheldon Lettich a Dolph Lundgren súhlasili s natáčaním filmu pod podmienkou, že scenár bude prepísaný. To sa nakoniec nestalo, pretože scenáristi, ktorí boli zároveň aj koproducenti filmu s tým nesúhlasili. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo z části také v izraelském městě Eilat. (Terva)

Reklama

Reklama