Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastávají poslední Vánoce tisíciletí a balíčky plné překvapení si tentokrát nechystá pouze Ježíšek, ale také jeho ďábelská konkurence. A ta hodlá začít nadělovat jen co se jeho poskokovi podaří získat klíč od cely, kde je ďábel uvězněn už nějakou tu tisícovku let. Všechno to začíná ve chvíli, kdy pracovníci vodáren objeví v podzemí kosti templáře a rozhodně to není jejich nejšťastnější den. Na místě se v zápětí objeví nejen policie, ale také indiánská archeoložka Karen Goodleafová a záhadný cizinec, který zřejmě ví o pozůstatcích templáře víc než by měl. Je to Lukas. Bývalý komandos a novodobý templář, který zasvětil život stráži bezpečného světa před nebezpečím pána pekel. Nyní musí získat zpět ztracený a znovu nalezený klíč, který by ďáblu otevřel cestu k ovládnutí světa. Pustí se do pronásledování satanova přisluhovače, který se vyznačuje schopností stěhovat se z těla do těla pomocí velmi nebezpečného pohledu. A Karen, která se zcela náhodou připletla k jeho prvnímu souboji, se stává jeho nepříliš dobrovolnou pomocnicí. Strastiplná cesta plná smrtelného nebezpečí je lemována vraždami z nichž je policií podezříván právě Lukas a tak mu nezbývá než bojovat na dvou frontách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

PKD 

všechny recenze uživatele

2 za božského šwéda no.2. ;-) A ne, fakt se nejedná o spin-off ke žlutým pomocníčkům/přisluhovačům/poskokům/nohsledům. Páč mimoň je akorát ten, co to tak blbě, nepřesně a debilně, přeložil a většina obyvatelstva se toho pochopitelně...chytla. Krom mé maličkosti. Pokr. se bude jmenovati...Lucas...George.:))) ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Mnohem horší verze Konce světa se Schwarzeneggerem. Hodně hodně horší verze. Už jen tahle věta z obsahu filmu Bývalý komandos a novodobý templář, který zasvětil život stráži bezpečného světa před nebezpečím pána pekel. by měla každého diváka varovat, co je to za blbost. Ale přesto jsem to dokoukal do konce, což se u jiných jeho hovadin nedá říct, takže tu jednu hvězdu mu přenechám. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dost velká slabota, kde Lundgren hraje jakéhosi kněze, no a do toho se neumí nějak moc dobře prát. Tedy akční sekvence jsou neuvěřitelně slabé, a špatně nasnímané. Člověk ani kolkrát nevidí co se děje. Příběh je ač dost špatný tak se na něj i tak dobře kouká, ale to že člověk ví co se bude dít je špatné. No slabota čekal jsem něco lepšího. ()

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Dolph opäť hvezdil, tentokrát svoj nesporný hereckým šarm a talent pretavil do brilantného stvárnenia templára a bývalého člena komanda. Ten chlap by zahral aj krtka, skvelé! Samozrejme Lucas je dielo hodné majstrov, tak nápaditý a vtipný scenár som už dlho nevidel.Je naozaj škoda, že tak talentovaný režisér ako pán Piché už bohužiaľ po tomto filme (ani pred tým) nenatočil ďalšie dielo. Prečo?! Po pozretí tohto skvostu je to snáď každému jasné! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Obrovitý Dolph Lundgren stále nevyhodil agenta? Chlapík, který to do protivníků vždycky slušně sypal, bere, cokoliv mu hodí na stůl. A to je kapku problém. Přitom jsme na tohohle starého vlka s obličejem jako nahrubo otesaným balvanem mohli vzpomínat v úplně jiném světle. Na véháeskách ve videopůjčovnách se nikdy dvakrát příliš neohřál, pár solidních záchvěvů tam bylo, ale dnes spíš jen rozdává rozpaky. Stejně jako kdysi v satanském Lukasovi. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Film sa v kinách premietal iba v Južnej Kórei a Sýrii. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama