Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ji-hwan se před léty setkal s dívkou Gyung-hee a její kamarádkou Soo-in, která ho okouzlila natolik, že ji téměř ihned vyznal lásku. Přestože je odmítnut, chce být alespoň kamarád obou dívek. Všichni tři pak prožívají krásné přátelství až do okamžiku, kdy začne přerůstat v hlubší cit, díky kterému vstupuje do příběhu zmatení. Ačkoli obě dívky tíhnou k Ji-hwan, jedna z nich se ho snaží vzdát, ale vše se poněkud zvrtne a koncert srdcí umlkne. Po pěti letech Ji-hwan začne dostávat poštou fotografie a ty ho upomenou na obě dívky, na věci které spolu prožili a vydává se hledat to, co se zdálo ztracené. (Mantis)

(více)

Recenze (104)

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Opravdu nádherná romance, a o to víc mě těší, že jsem byl v tom správném naladění a náladě, abych si ji dokázal užít a zasáhla mě vší silou... (a možná to bude i tím, že jako stále ne dospělý mám radši ty fáze poznávání se a sbližování.. :) Co mě jen mírně mátlo, je poměrně neohraničené prolínání časových rovin, takže jsem občas nevěděl "který rok je" :) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Han Lee .. II. Absolutně nepopsatelná krása lásky. Jednoznačně to nejplnější hodnocení, protože tento koncert lásky z ingrediencemi vyrovnaně pozitivně krásného pocitu a smutného prožitku zároveň, kde hlavně konec je city a emocemi příjemně přeplněn si opravdu nic nižšího nezaslouží!! Příběh je skládaný z několika časových rovin a někdy chvíli trvá orientace, přesto matoucí to není. Sladký trojúhelník – mladík a dvě krásné kamarádky - vedený v osudovém setkání tak jemném a dojemném, až se tají dech. Spousta překrásných a nezapomenutelných scén, kde není třeba líbání či sexu k naplnění obsahu! Zde jsem poprvé objevil perlu asijského herectví Ye-jin Son. Její postava zde nebyla ještě tak výrazná, jako v pozdějších filmech, ale mé srdce si získala na první pohled (zajímavá parafráze k obsahu filmu). Tak rád bych někdy také posunul ručičku hodin dozadu. .. 100%. ()

Reklama

poz3n 

všechny recenze uživatele

Já vam nevim, jihokorejci, jako mistři těchhle bechderoucích romancí natočili podle mě lepší kousky. Kdybych se dokázal vyhnout tomu porovnávání s ostatníma citovkama, který mě vyždímaly až do morku kosti, byl bych asi nadšenej víc. Takhle je to o trochu menší concerto, než nabízí třeba muj vrchol A moment to remember. A co mi tam trochu vadilo, že chvílema jsem se v těch dějovejch liních ztrácel, tim pádem jsem se snažil najít, a tim pádem mě to odtrhávalo od vnímání. Naopak to ale nemění nic na tom, že jihokorejci jsou v tomhle žánru prostě asi nejlepší. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Kórejská trojka alebo dve nádherné ženy milujú jednoho dobráckeho ňoumu. Pokiaľ by to bola jedna z mojich prvých ázijských romancí, asi by som šiel s hodnotením vyššie, takto však len pochválim Eun-ju Lee (večná škoda tohto dievčaťa s pre mňa neodolateľnou žensky chuligánskou charizmou), Ye-jin Son a Tae-hyun Cha, za to ako hrali svoje postavy a dám silných 8/10, lebo pokiaľ ide o tragické romance z Ázie, existujú omnoho lepšie exempláre než Lover´s concerto. ()

balone 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, že mě to tak dojme, před viděním jsem byl spíše skeptický a neočekával jsem mnoho, ale čim více filmu ubýhaly minuty, tim více mi to přidávalo k náladě, tolik pocitů mi film přinesl. Jsem teď zralej maximálně na kapesníky. A konec, nic příjemnějšího i nepříjemného jsem čekat nemohl. 90% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama