Reklama

Reklama

Neprozraď mě

  • Česko Jak najít přítele (více)

Obsahy(1)

Ilustrátor Gus se právě zotavuje po chemoterapii. Jeho sestra Lizzie, úspěšná autorka milostných románů, je přesvědčena, že Gus musí mít pro co žít, a tak se mu neustále snaží dohodit známost. Díky Lizzie se Gus zamiluje do půvabné novinářky Emily, ta ovšem o odulého a bezvlasého Guse nestojí, a tak se Gus záhy mění v dlouhovlasého drsného motorkáře Loba, který brzy získá Emilyno srdce. Co se ale stane, až se Emily dozví pravdu? (TV Nova)

(více)

Recenze (21)

S120 

všechny recenze uživatele

V zásadě se dá souhlasit se vším, co zde bylo napsáno. Nicméně řekl bych, že velkým plus pro tento film je i Jami Gertzová, bez které by byl film poloviční. Vypadá to, že jí role obzvláště sedla. Navíc mě rozesmálo i její historické auto, které zhasíná, když nechce. Naopak když chce motor vypnout, tak se jí to nedaří. Pak ho zase nemůže nastartovat, ... co záběr Jami s autem, to perla. :-) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Když mladý člověk onemocní rakovinou a léčbou chemoterapií nad nemocí vyzraje, neznamená to, že je všemu konec. Taková léčba zanechá fyzické následky, jako je třeba ztráta vlasů, a tak je velice těžké pro takového samotáře vůbec s někým navázat partnerský vztah. Ale pokud má někdo sestru, jako hrdina tohoto příběhu, která si umí poradit, jde všechno jako po drátkách. Klasická šablona romantického příběhu o postupně narůstající lásce až do stádia, kdy to začne skřípat, aby se vše nakonec v dobré obrátilo a došlo až do šťastného finále, kdy romanticky založené oko štěstím i slzu uroní. Film krapet poznamenalo stáří, takže z toho vyprchala určitá živost, ale z nostalgického hlediska za shlédnutí stojí. Roli onoho mladíka si střihl Steve Guttenberg a kupodivu dobře. ()

Reklama

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Dokonale předvídatelná a tuctová romantická komedie s neodpustitelně upozaděným MacLachlanem, které sice nemůžu upřít pár vtipných momentů, ale něco takového už přece jen bylo viděno minimálně stokrát. Celkem příjemné pokoukání z ní nakonec dělá Steve Guttenberg, který naprosto parádně zvládá roli chlápka po chemoterapii i pózu prince z Nového Zélandu na oři o dvou kolech. Jestli v některé ze svých komediálních rolí doopravdy předvedl, co v něm bylo, tak v téhle. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Oddychová romantická komedie sázející na otřepanou šablonu o "lásce k někomu, kdo se vydává za někoho jiného - když to praskne je z toho mela - pak si uvědomím, že ho stejně miluju - tak vzhůru dostihnout vyvoleného, než mi uteče". Tato šablona však bude fungovat vždy, v tomto případě je navíc doplněna o ještě otřepanější moralitu, že si máme vybírat podle srdce, nikoli podle vzhledu, a když je příběh natočen v uvolňujícím nenásilném stylu a příjemně obsazen (vypíchnu Steve Guttenberga a Shelley Long), lze odpustit určité rádoby ultravtipné prvky jdoucí přes čáru (medúzová večeře) a pouze průměrný švih. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Jo, jo. Tohle je dneska přesně na těch 60 procent. V době vzniku bych dal víc (předpokládám tak 70 procent). Film je celkem pohodovej. Guttenberg byl v tomhle období ještě skvělej komediální herec a Jami Gertzová byla ve 25 fakt moc roztomilá. Shelley Longová taky umí perfektně zahrát a celkově je to pěknej odpočinkovej film. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama