Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi dávno v městečku Bedrock žil Fred Pazourek se svou ženou Vilmou, dcerou jménem Oblázek a přítulným domácím dinosaurem Dinem. Pracoval s brontojeřábem v lomu firmy Slate & Co., přátelil se s Bertem Štěrkem a mezi obyvateli městečka byl oblíben, protože díky němu zvítězil místní kuželkářský tým v důležité soutěži. To všechno se ovšem mělo změnit. Fred půjčil Bertovi a jeho ženě Betty peníze na adopci a k Pazourkovým přijela jeho tchyně Pearl, která se nikdy netajila přesvědčením, že Vilma se mohla vdát lépe. Fred se rozhodne, že tchyni ukáže, a s pomocí Berta, který zamění obálky s výsledky písemných testů, se stane novým viceprezidentem firmy. Netuší, že jeho proradný šéf Cliff Vandecrave na něj chystá podraz. Dostane kancelář s diktaptákem a sekretářkou Sharon Stoneovou, Cliffovou milenkou. Šéf mu dá peníze, aby mohl začít žít na vysoké noze, a po čase také spoustu desek k podpisu, které Fred přes varování diktaptáka podepíše, aniž by je četl. Netuší, že Cliff, který hodlá zavést novou automatickou výrobní linku na výrobu rodinných domků, tak dosáhl propuštění všech dělníků. Televize z celé aféry viní Freda Pazourka, a když ho dopadnou nezaměstnaní dělníci, chystají se ho lynčovat. Naštěstí je tu Vilma a Betty, které přijdou na nápad, jak Freda zachránit a odhalit pravdu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedená taškařice z doby kamenné, byť komixu se asi nevyrovná (leč tyto znám poměrně povrchně :-). Bez zbytečného hloubání lze říci, že v rámci bláznivých filmů pro celou rodinu méně jak čtyři hvězdičky by byly nespravedlivé... Kameňák v nejlepším smyslu slova, škoda jen, že osobní sekretářku Sharon Stoneovou nehrála Sharon Stoneová... ;-)) - - - P.S. Tradičně tragický český dabing, klasicky >bez zvuku< původních ruchů, zato s uřvaným >procítěným uměleckým< přednesem českých béčkových čudlařů... ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem si tuhle blbinu (animovaný původní seriál řadím mezi opravdovou klasiku) přehrál na DVD a musím potvrdit, že je to pořád dobrá zábava. Vše táhne kupředu jedinečný John Goodman (plus sexy Elizabeth Perkins), ale i kulisy a speciální efekty, mají svou kvalitu. Pohodová podívaná na víkend. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Bál som sa, že to bude onmoho, onmoho horšie. Tak ako sa to podarilo pri druhom filmovom pokračovaní z roku 2000. V tomto prvom pokuse režiséra Briana Levanta sa adaptácia známeho kresleného seriálu o dvoch manželstvách z vyspelého praveku podarila celkom fajn. Kulisy použité v tomto filme sú nezabudnuteľné. Vizuálne originálny snímok. Dobrá voľba bola pri obsadení Johna Goodmana a Ricka Moranisa do titulných úloh Freda a Barneya. Tiež ma potešili aj Kyle McLachlan a Halle Berry v úlohe záporákov. Mne sa to páčilo. Yabba-Dabba-Doo! *** ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ale hej. Na svoju dobu sa to fakt dalo. Bol technologický boom po druhom Terminátorovi a prvom Jurskom Parku, tak sa tvorcovia rozhodli oživiť aj túto animovanú klasiku. John Goodman bol skvelou voľbou, ostatní už až tak moc nie, ale inak sa tam mihlo viac známych tvári vrátane sladkej Halle Berry. Objektívne max za 3 hviezdy, subjektívne za štyri. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Problematická hraná verze animované americké klasiky (nikdy jsem jí však nepřišel na chuť), která maximálně potěší fandy seriálu, či Johna Goodmana. Celkově se jedná o formu co poráží obsah. Děj je prostinký a scénaristům moc nešlo na něj navázat a vymyslet dostatek vtipů. Kladem je rozhodně obsazení, Goodman je dokonalý a MacLachlan si svoji postavu bídáka užívá. Jediným opravdovým kladem je výprava, která je dokonalá a hlavně vtipná. Celkově se jedná o bezvýznamný snímek, který sice ve své době plnil kina, dnes však sotva jej někdo pustí dopoledne o víkendu v televizi. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (14)

  • Film vznikol na motívy rovnomenného animovaného seriálu Flintstonovci (1960) a snažil sa dôsledne zachovať realitu originálu vrátane rekvizít, akými sú osvojené dinosaury či rôzne praveké potvory vo funkciách domácich pomocníkov (prasosaurus ako odpadkový kôš, dinosaurus - vysávač, dikafták či brontožeriav). (PATWIST)
  • Celosvětová premiéra proběhla 23. května 1994 v New Yorku. (Varan)

Reklama

Reklama