Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je týždeň pred voľbami a prezidentovi Fallbrookovi klesá popularita. Jeho poradca príde na riskantný ťah - falošný únos prezidenta, ktorý sa z rúk únoscov „akože“ hrdinsky sám oslobodí. Tak by sa podarilo získať sympatie verejnosti a šanca na opätovné zvolenie do funkcie. Akcia spočiatku prebieha hladko, ale najatý šéf únoscov si zmyslí, že lepší by bol únos skutočný. Jeho zástupca vystupujúci pod menom Náhradník s tým nesúhlasí a rozhodne sa plán prekaziť. S pomocou špecialistu z FBI Jacka Briggsa pripraví plán, ako prekabátiť zloducha a zachrániť prezidenta z mrakodrapu ohrozeného explóziou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

himor 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne debilný film s neuveriteľným debilom Robertsom. Ako je možné že tento človek študoval za herca? Nechápem...Ice T...ja neviem ako sa vyjadriť k hereckému obsadeniu, lebo to by aj smetiari lepšie zahrali...ale teda k veci! Úplne úchylným spôsobom je tento film úplná špička! Ak to niekto zoberie ako komédiu, tak sa nezastaví od smiechu až do samých tituliek...toľko absurdity ani nieje možné vtlačiť do 95 minút...kde sa stratila nejaká pointa? Neviem, ale scéna keď sa niekto ukrýva pred paľbou so samopalu za dreveným stolom, to je vec, alebo scéna s bazénom...a koniec na streche je úplná bomba. Naozaj tlieskam a gratulujem všetkým čo sa na tomto braku podielali, ináč by môj život prišiel o jeden obrovský mýlnik! 3x HURÁ! neobjektívnych 150% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No to byla zase ukazka demence, aneb natočeno na první pokusy, lidi si chyb nevšimnou. Chyba. Všiml jsem si jich i ja a to žádnej hnidopich nejsem. Chyba byl i tenhle film vubec zrealizovat, protoze scénář byl taky dobře stupidní. Jednu hvězdu dávám za obsazení i když to neni žádná sláva. ,,too close?" ,,no, too slow" no to sem chcip. ()

Reklama

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní záporák letí vrtulníkem, policie aneb všichni jsme 100% profíci se hodinu rozmýšlí, jestli ho sestřelí. Prezident dává rozkaz "dostaňte ho! "... Policie střílí přesně a za mohutného výbuchu vrtulník sestřelí. Trosky vrtulníku dopadají na zem, přichází druhý mohutný výbuch. Všichni slaví. JENŽE, padouch vyskočil před sestřelením z vrtulníku, šlo totiž o dokonalou kamufláž, která měla všechny přesvědčit, že je mrtvý. Za deset minut se padouch znovu objevuje a žádá nový vrtulník... ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Falešný únos je film, který jsme nikdo nepochopili. Protože je to parodie. Parodie na film jako takový. Protože jestli mě někdo chce z tvůrců přesvědčit, že tohle mysleli vážně tak asi opravdu přestanu sledovat filmy a půjdu sbírat třeba kamínky. Vše co se přede mnou odehrávalo bylo neskutečné. Ale neskutečné svou pitomostí a amatérstvím. Jak v ději, herectvím, nelogičností tak i odfláknuté samo natáčení, kde bylo všem jedno, že při střihu člověk stojí takto a při dalším střihu zase jinak, a je to hrozně vidět. No nic nevím proč na to vlastně koukám. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Ukecana nuda s mizernymi akcnymi scenami. Firstenberg je totalne nemehlo. Jedine cim film zaujme je hviezdne herecke obsadenie. Ale Madsen sa tradicne ani nehne, Ice-T sa na chvilu mihne, Eric Roberts je tu za trapneho otloukanka. Akurat Bryan Genesse diabolsky prehrava az to je obcas zabavne. Ale fakt len obcas. Väcsina filmu je nepozeratelna nuda. CSFD ma pravdu. Waco, tentoraz si mimo. Ale kludne si ten film uzivaj dalej a ser na CSFD. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama