Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jízda se smrtí v zádech. Skupinka mladých surfařů se rozhodne okořenit si své jízdy trochou nebezpečí a vzrušení. Chtějí přilákat žraloky a projet se mezi nimi. Jejich zábavu však přeruší obrovský krokodýl, který se náhle objeví a požírá všechny, kdo se mu připletou do cesty. Podaří se někomu uniknout ze spárů jisté smrti? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

weetya 

všechny recenze uživatele

Jak už píše demented, konečně někdo zkusil dát do kupy dva nejoblibenější hororové zvířecí druhy. Bohužel tomuhle filmu strašlivě chyběla pořádná animace. (Pomineme-li samozřejmě drobnosti jako marný scénář apod, ale to je skoro průvodní jev všech zvířecích hororů). Na rok výroby jde skutečně o ostudu. Dokonce si myslím, že je zde k vidění nejtragičtější plastová imitace krokodýla kdy vyrobená, ale měla stylová prasečí očka :-) Ve filmu se vyskytne pár odvážnějších erotických scén, což ve výsledku vypadá ještě laciněji. Naopak, některé krvavé efekty příjemně překvapí, dobrým příkladem je určitě zneškodnění nadrženého teroristy jeho vlastní rambo-zbraní. Krokodýl si nebere servítky a žere lidi na potkání, takže je to nakonec docela zábava. Film vykrádá žánrové klenoty jako Predátor (chrčení krokodýla) nebo Čelisti (postava drsného kapitána s jeho kocábkou, včetně jejího nepochopitelného zničení) Poznámka pro znalce krokodýlích hororů: Hlavní hrdina jakoby z oka vypadl Bradymu z Krokodýla I. ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

Na tuto " jízdu se smrtí v zádech" jsem se moc těšil, jméno režiséra v kombinaci s námětem slibovalo dobrou béčkovou podívanou. Výsledek je však skutečně slabota, navíc hodně hloupá a to i na takovéto ultimátní béčko. Dvě hvězdičky sice vymáčknu, ale minimálně celá jedna je za povedený cover. Ten je na celém dílku rozhodně nejlepší. ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Skupinka bláznov surfárov proti celému svetu tvorenému bandou zločincov, obrovskými vlnami, niekoľkým hladným žralokom a jednému obrovskému nazlostenému krokodilovi. Podpriemerné herecké výkony, smiešne špeciálne efekty a predvídavý scénar robia z filmu jednohubku, ktorú je možné jesť len za istej konštelácii hviezd, ináč môžu nastať zdravotné komplikácie. Rozhodne si to nepúšťať po Čeľustiach, Vlkoch či Pirani, priepastný rozdiel medzi týmito zvieracími horormi by s vami mohol navystrájať divy... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Lásku k horrorovému žánru se Hickoxovi po shlédnutí jeho filmografie (jak herecké tak režisérské) zřejmě upřít nedá, ale nějak mi nejde dohromady, že tento film a Kukuřičné děti III točil stejný člověk. Možná se stářím opravdu hloupne :-). Hodně špatný brak, na němž zaujme snad jen to, že je to opravdu špatný brak, který dokáže svou špatnou brakovostí vůbec zaujmout (opomíjím nahá prsa, i když to je zřejmě to jediné, co zaujme alespoň mužskou část). Nelogické, nevyrovnané, spíš jen série jednotlivých scének, ultrastupidní scénář, který nutí herce vypouštět z huby rádobyvtipné hlášky na zcela nevhodných místech. Navíc mi připadalo, jako by tvůrcům v polovině filmu, kdy se to ještě pořád snažilo tvářit vážně, došlo, že to je fakt sračka a tak si z toho začali sami dělat prdel. Protože scény jako ta, kdy televizní producent naserfuje krokodýlovi přímo do huby, si nedokážu vysvětlit jiným přijatelnějším způsobem. 0,5* ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od režiséra Kukuřičných dětí 3 a Mutanta něco zábavnějšího, protože u těhle dvou filmů jsem se bavil. Ale dostavila se mi blbost, kde jde spíše o to jak kterej herec vypadá, protože i když je krokodýl celkem "cool" tak je zatraceně nevyužitej. Málo sežranejch lidí a hlavně nuda už po první půlhodině! Prakticky od začátku jsem si přál aby všici chcípli protože takováhle skvadra herců je šílená. Navíc jak rejža se nedokázal pustit ze řetězu protože dělá šílený chyby. Klasické klišé který si už nikdy nepustím. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na Filipínách. (Rainey13)

Reklama

Reklama