Reklama

Reklama

Důvod k zabití

  • Česko Důvod zabít (více)

Obsahy(1)

Jeden podivínský policista se snaží vyřešit brutální vraždu, avšak sám se stává obětí nebezpečné sexuální posedlosti. Drama Důvod k zabití v sobě v jistém smyslu spojuje thrillery Osudová přitažlivost a Základní instinkt. Pohledný policejní detektiv (Michael Madsen) v něm vyšetřuje brutální vraždu realitního magnáta, do níž je zapletena tajemná žena (Laura Johnson) s obsesivními sexuálními sklony. Policista se do ní zamiluje a brzy stává obětí její sexuální náruživosti, jejíž detaily jsou různým způsobem zobrazeny v upravené a neupravené verzi tohoto snímku. Film se také objevil pod názvem Fatální instinkt (Fatal Instinct), ten by však neměl být zaměňován s krimi komedií stejného jména z roku 1993, kterou režíroval Carl Reiner. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Master19 

všechny recenze uživatele

Megavysoké účesy, ultraumělé ženštiny, nevkusné oblečení - jo to byl začátek 90. let. Film by možná dosahoval průměru, kdyby každá "jakštakš" se rozvíjející scéna nebyla ukončena v tu chvíli nesmyslným střihem. Ten samozřejmě zabraňuje morální zkáze čistého diváctva, ale co si budeme namlouvat, dneska už je mimo mísu... :-) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych vidět toho nedodělka co psal obsah k tomuhle filmu ..."stává obětí nebezpečné sexuální posedlosti...." na EPG dokonce bylo napsáno ..stává obětí nebezpečné sexuální obsese..." . A já vůl na tohle zabučení nějakýho fantasmagora uslyšel a celou dobu čekám na nějakou tu sexuální obsesi až najednou čumím na závěrečné titulky. Sexuální posedlost si představuju trošku jinak než 45 sekundovou soulož oblečených lidí ! Scéna vyznívá o to trapněji, že oba vzdychají jako kdyby to byla nějaká extraligová píchačka. To fakt musí bejt rajc jak svině, když má ženská na sobě šaty a kalhotky a chlap jeansy a začne se jebat. Někdo měl tomu panicovi, co tuhle scénu připravoval říci, že tahle groteska vyzní všelijak, jen ne jako sexuální posedlost. Cha, tady v obsahu se ještě píše - "stává obětí její sexuální náruživosti" prej sexuální náruživost, pcháá, to by pak takovej králík musel bejt uplná sexuální mašina. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama