Reklama

Reklama

Spravedlnost v hodině dvanácté

  • Kanada Pressure Point (více)

Obsahy(1)

Rodinný výlet s dětmi Shane a Tiffany se stal pro Jeda a jeho manželku Haley doslova hororem. Nejdříve jim vypověděl poslušnost motor obytného vozu, a to ještě na zcela opuštěném místě. Když ale znenadání zahlédli, jak se k nim blíží hlídkový policejní vůz, oddechli si. Ani jeden z nich však netušil, že se k nim blíží bankovní lupič, který při svém posledním přepadení auto ukradl a přitom zastřelil policistu a šerifovu manželku, a že to nejhorší teprve přijde... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to jako ultra levná verze From dusk till dawn, akorát bez upírů, bez hlášek od Tarantina s Madsenem, co si hraje na fadra rodiny a Wincottem co umí jen mávat bouchačkou a udělat jeden jedinej xicht za celej film. Policajti tady jsou tupý jak treska a ta rodinka mi byla nějak jedno. Prostě výlet za malý peníze. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Popravde sem cekal dalsi zoufalej rodinej thriler a nebylo to zas tak strasny i kdyz madsen ma na vic nez na uvedomelyho otce rodiny nad vodou to drzi hlavne Wincott kterej tu zaporaka zvlada v pohode a je nejlepsi slozkou tohoto jinak hodne prumernyho tv filmu ()

Reklama

Pajčus 

všechny recenze uživatele

Český název je poněkud příšerný, kanadský je taky nic moc. Já se u tohoto snímku celkem slušně bavil, možná to bylo vysílacím časem, kdy už jsem byl hodně unavený. Úplně mi nesedl jak záporák, tak hlavní klaďas - oba charaktery mi přišly přehnané, přesto to byla celkem povedená televizní podívaná, u které jsem cítil potřebu vidět i konec. Klidně bych se na to podíval znovu, ale až tak za pět let. :) ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že to bylo celkem zábavný.Díval jsem se na to jen kvůli účasti Michaela Madsena a jako jedno z jeho videobéček to ušlo. Záporák byl strašně vymyšlený a do deseti minut by se ho zbavilo každé malé dítě. Ale tenhle film skoro nikdo nezná a tak by to taky mělo asi zůstat. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama