Reklama

Reklama

Za láskou vzhůru

  • Francie Un homme à la hauteur (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Diane (Virginie Efira) je krásná žena s vysokým pracovním postavením. Pracuje v renomované právnické firmě, má vynikající smysl pro humor a je zkrátka ženou, za kterou se každý chlap otočí. Diane právě prošla nešťastným manželstvím a rozvodem, ale je opět připravena najít muže svých snů. Existuje však něco takového jako náhoda anebo osud? Asi ne! Jednoho večera Diane zazvoní domácí telefon a ona přijme hovor od jistého Alexandra (Jean Dujardin), tajemného muže, který našel její mobil. Alexandr je zdvořilý, šarmantní a vtipný jako i bohatý. Již během telefonního hovoru mezi nimi přeskočí jiskra a téměř okamžitě si dohodnou rande. Diane podlehla kouzlu Alexanderova hlasu a sní o tom, jak asi vypadá ve skutečnosti. Jak už to ale bývá, představy jsou někdy lepší než skutečnost a jejich setkání nedopadne úplně podle Dianiných očekávání... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (122)

JohnyD 

všechny recenze uživatele

Strašne príjemná romantická jednohubka na večer so šarmantným Jeanom Dujardinom a francúzskou Katherine Heigl. O tom, že čo treba robiť, keď princ na bielom koni nechodí a stretnete muža, ktorého ste si úplne nevysnívali a nespĺňa všetkých 20 bodov na vašom zozname. Film, ktorý stoji a padá na charizme Jeana Djurdina. 7/10 ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Sú aj takí medzi nami,ktorí majú zo seba komplexy a potom sú tu i takí,ktorí si dokážu zo svojich fyziologických chýb urobiť srandu.A presne toto je prípad nášho hlav.hrdinu-trpaslíka,ktorý má po boku dlhonohú blondínu (koľkím z Vás by sa taká predstava páčila,háááá?) a takisto talent vystreliť si sám zo seba :-) Mimochodom v tomto príbehu,ktorí mi apropo príde skôr tragikomický,tkvie pointa najmä v mega výškovom rozdieli medzi dvoma partnermi,kedy vaša druhá polovička Vám siaha sotva po prsia.Som si istá,že väčšina z nás dievčat by toto nemusela vydýchať.Na tomto príklade je krásne vidieť ako spoločnosť nám diktuje pravidlá.Vykašlite sa na názory druhích ľudí,ale naopak vyjadrite svoj vlastný. ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí tohto filmu som prišla na to, že som asi hrozný človek, lebo mne by tých 40 cm chýbalo. Na moju obhajobu ale, ja by som to stopla hneď, po tej káve. Ale zase chápem Diane, pretože Alexander bol naozaj skvelý muž po všetkých stránkach a ešte aj ohromný fešák. Film to bol taký typický romantický, ústredná dvojica sympatická, takže sa na nich dobre pozeralo a tá francúzština tomu dala šarm. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tuctový romantický film, na kterém jsem nejvíce postrádal alespoň trošku toho humoru. Ten jsem si sliboval právě od netradičního ústředního páru tvořeného hobbitem a pravděpodobně asexuálkou. Soudě dle toho, že hobbiti mají všechny části svého těla hobbití velikosti. Drtivou část stopáže mě neskutečně iritovala uměle vytvořená nízkost hlavního hrdiny. Možná měli tvůrci kontaktovat někoho od LOTR. Tam to měli kluci vymakané o poznání více. Bylo zde strašně vidět, které záběry se točily samostatně u zeleného plátna. Díky tomuto nedostatku jsem se nedovedl plně soustředit na nic dalšího. Dlouho jsem neviděl nic tak nezajímavého a nudného. Od brutálně nezáživných dialogů, přes nekončící snahu o jeden druh nevtipného humoru, až po žalostně tuctový příběh. Soudě dle spolusledovatelky a zdejších komentátorek se jedná o ryze ženskou záležitost. Omlouvám se tedy tvůrcům za svoji chloubu a ženám za svůj lepší odpad. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Tvůrci této komedie(?) zřejmě neměli koule na to, aby trpaslíka hrál skutečný trpaslík – někdo jako charismatický Peter Dinklage, excelující ve filmu Jako v bavlnce. Podobný případ opatrného našlapování jsme viděli v českém seriálu MOST!, kde roli transexuála hrála – Erika Stárková... Vidět Jeana Dujardina zmenšovaného na hobití velikost pomocí různých více či méně povedených triků bylo nechtěně tragikomické, neboť na některých záběrech, kde evidentně klečí, vypadá Alexander, jako by se chystal na orálek s expartnerem své přítelkyně a při detailních záběrech s jeho vyvolenou bylo patrné, že při svých 136 cm výšky by musel mít hlavu jako dvouleté zelí. Mimochodem – pro mě bylo na celém filmu nejúsměvnější to, že vyměnil Aston Martin za Teslu :-) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Pro to, aby byl Jean Dujardin (Alexandre) trpaslíkem (ve filmu mu bylo ubráno více než 40 cm z jeho výšky), bylo zapotřebí nejen speciálních efektů v postprodukci (digitálních úprav etc.), ale také přímo na place, kde bylo třeba prostředí propozičně přizpůsobit. V některých scénách Dujardin klečel na kolenou nebo stál dále od kamery. Jinde pomohly zvětšené kulisy. (julie_mie)

Reklama

Reklama