Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1965 beze stopy zmizelo letadlo velitele Jacka Graysona. Teď byl letoun nalezen spolu s důkazy, které mohou změnit dějiny. Graysonův syn Dallas (Michael Madsen) nevědomky předal genetické schopnosti své dceři Lise. Ta je díky němu schopná přemisťovat předměty a lidi napříč vesmírem. Dallas, Lisa a záhadný “anděl,” v podobě krásné ženy, jsou pronásledovaní tajnou vládní jednotkou. Je to smrtelný závod o záchranu lidstva a záhada, která překračuje hranice galaxie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Kdyz chce pm enterteiment natocit neco vic nez laciny utrabecko skonci to obvykle pruserem ale v tomto pripade jde o vizualne slusne natoceny akcni scifi kterymu dava spravnej punc tradicne bezproblemovy Madsen proplouvajici filmem ve svym klasickym stylu mne se to netyka ale koneckoncu to docela uslo ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Když chcete v jednom filmu vidět triky jako ze Soudce Dredda (ne-li horší), boxování na vlečce náklaďáku,černošského dědu Mráze, dohromady snad půlhodinové automobilové honičky, celkem pěknou havárii trucku a nakonec nic jiného, než mimozemšťany, Běžte do toho ! Blbost, ale jinak celkem dobrá zábava. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Produkovalo to PM entertainment a sú tam tri veľké autonaháňačky. Viac znalcom vedieť netreba. Tentokrát sa dej snažili ozvláštniť sci-fi líniou so sexy mimozemšťankou, ktorá dokáže rôzne kúsky a pomáha Madsenovi vypátrať jeho dcéru, ktorú uniesli zloduchovia z armády. Dejovo je to niečo medzi Starmanom a Magic Crystal. Ale o čo tam ide je vlastne jedno. Dej je ako vždy nefunkčný, postavy sú len do počtu bez ohľadu aká exhviezda ich hrá, veľká prestrelka vo finále je monotónna a 2 obrovské výbuchy budov mohli byť nasnímané pôsobivejšie. Film stojí ze jedno pozretie fakt len kvôli naháňačkám. Na jednej strane je škoda, že pre PM nikdy nerežíroval ich film nejaký schopnejší režisér a na druhej strane je zaujímavé, že sa žiadny ich režisér nikdy viac nepresadil v A lige. Asi to bola fakt len banda magorov, ktorá rada vyhadzovala do vzduchu autá a na viac nemali. 4/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak máte radi spektakulárne akčné hity od tvorcov Pepin-Merhi, tak toto je film práve pre vás. Skvelé akčné sekvencie, trápne herecké prehrávanie a lacné triky. Čo viac si môže fanúšik priať. ()

AD P 

všechny recenze uživatele

Príbeh a dej ani komentovať netreba. To by nevydalo ani na jednu hviezdu. Ale... Na takýto videofilm , celkom slušná porcia akcie a hlavne ešte znesiteľný Madsen ! Škoda 90' rokov a vtedajšieho Madsena. Dnes už nič z toho nefunguje . Z nostalgie dám 3, ale pśśśt :-) ()

Reklama

Reklama