Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po návratu z mise na Mars není kapitán Patrick Ross tím, kým byl předtím. Infikován mimozemskou DNA, stává se pozvolna strašlivou bytostí s jediným cílem - rozmnožit se s lidskou ženou!!! Několik žen umírá hrůznou smrtí po porodu vetřelčího potomka a je jen jediná žena Eva - umírněnější klon vetřelce, kterou by mohla výzkumnice Laura Bakerová a najatý zabiják Press Lenox využít k dopadení Patricka a jeho zhoubného potomstva. Evin mateřský pud však vykoná své a čas neúprosně běží... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (67)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u jedničky jsem nadšený. Souhra sci-fi, hororu a erotiky je perfektně vyvážená a všemu tomu vévodí nádherná Natasha Henstridge. Potěší i návrat Michaela Madsena a Marg Helgenberger. Marg by mi sice vyloženě nechyběla, ale jsem rád, když v pokračováních mých oblíbených filmů, se aspoň z větší části zachová osazenstvo. Mutant 2 je tedy skvělým hororem, který by si správný fanda tohoto žánru neměl nechat ujít. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tí vesmírni hajzli môžu osúložiť celú ľudskú rasu k smrti. Chcete si to zobrať na zodpovednosť?“ Myslel som, že Michael Madsen to vytiahne aspoň na 60%, ale objaví sa až po polhodine a ani potom sa o ňom nedá hovoriť ako o hlavnom hrdinovi, nedajbože ako o spasiteľovi tohto paskvilu. Prvý diel mal viacero plusov (Gigerove masky, v dobrom zvláštna herecká kombinácia, originálny nápad s ľudskou a mimozemskou DNA, sex...), ale to sa o druhom povedať nedá. Dvojka síce tiež ponúka solídnu galériu „ksichtov“ (Cromwell, Dundza, Mykelti Williamson, Boyle), ale všetci sú hrozní, dokonca aj postavy, ktoré sa vracajú z prvej časti (aj keď Marg Helgenberger a Natasha Henstridge boli nezáživné už minule...). Hrozný je ostatne celý tento film. Snaží sa blbosť scenára, nezáživnú réžiu a celkový béčkarský imidž maskovať čo najbrutálnejšími trikmi a smiešnou sexuálnou stránkou. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

S odstupem času jednu hvězdu přidávám. Jednička je sice celá v duchu Gigerových nočních můr, ale i zde se na ně dostalo. Milování, tedy spíše páření dvou mimozemšťanů kopíruje v některých momentech Gigerovy obrazy, především jím tak často ztvárňovanou felaci. Gore je šťavnaté, břicha se otevírají, chapadla vystřelují, rudé fontány vyvěrají, kaluže krve se rozlévají a k tomu prsatky u tyče třesou svými zbrojními pasy. Co mě ovšem pobavilo? Reklamy sponzorů na kosmické lodi mířící k Marsu! Chytré, akorát je člověk nestihne všechny přečíst...takže tak moc chytré zase ne. Ve srovnání s řadou céčkových sci-fi je tohle pořád ještě poctivé béčko. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Já mám prostě pro tyhle oldschoolově přímočaré a až "dřevní" sci-fi Béčka slabost. Je jedno, že to nedává smysl.Je jedno, že souvislý text delší než 2 věty je blábol a sračka...Hlavně, že se to nebere moc vážně(ta nadsázka je evidentně chtěná), má to hezky mazlavé a čvachtavé triky s Gigerovskýma potvorama, sem tam nějáký ten cecík a dupka, má to rozumnou minutáž a svižné tempo.....Mě to baví ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nadějně béčkové přistání na Marsu se hnedle po návratu na Zemi (tzn. po nějakých 10 minutách) zvrhlo v céčkovou monstr/gore bizarnost, jak (gigerovsky) odporní mimozemšťani chtěli akorát souložit, nasekat potomky (do kokonů) – a tím ovládnout svět. Chabou režii, hrozné (dodatečné) dialogy, absurdní nelogičnosti (10denní sexuální – žádná jiná! – karanténa pro kosmonauty) či zoufalé herecké trápení nespasila ani výstavní ňadra Natashi Henstridge (a že si na tu jednu scénu počkáme do finále). Ani předchůdce mě nebavil a tohle je o řád horší, ve všem. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (3)

  • Roli Dr. Hermana měl původně ztvárnit Edward Asner, ale nakonec odstoupil. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americkém státě Maryland ve městech Baltimore, Columbia a Laurel. (Terva)

Reklama

Reklama