Reklama

Reklama

Faces of Gore

všechny plakáty
USA, 1999, 89 min

Režie:

Todd Tjersland

Scénář:

Todd Tjersland

Hrají:

Todd Tjersland

Obsahy(1)

Dr. Vincent van Gore nás provede tímto dokumentem plném smrti. Diváci v něm mají možnost vidět drsné autentické detailní záběry mrtvých těl, důsledkem nehod, sebevražd a vražd. Nic pro slabé nátury! (SOLOM.)

Recenze (3)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

FACES OF REAL GORE! Zhruba hodinu a pol trvajúci “death-shockument” Faces of Gore Todda Tjerslanda, ktorý svoje osobné dielo patrične vymazlil a to nie len z pozície režiséra, ale aj z pozície rozprávača, autora a producenta. Nechutná a drsná jazda spracovaná štýlom a lá Traces of Death a to vrátane typu hlasového doprovodu, morbídne vyžívajúceho sa na scénach ťažkých smrtí, zaradených jednotlivo do troch veľkých kapitol a to búračky, samovraždy a vraždy. Kompilácia plná hnusáckych záberov s posolstvom – “Nebuďte také hovadá!“, prináša aj jemné odľahčenie od drsnej reality a to nie len výstupmi mimoňa - Dr. Vincenta van Gorea, ktorého angažovanie sa asi inšpirovalo sériou Faces of Death a jej zábavnými “doktormi”, ale aj použitím niekoľkých záberov v záverečnom bonbóniku venovanom filmovému hororovému trashu The Necro Files (1997). Asi už vôbec neprekvapí, že aj na ňom sa podieľal z pozície autora Todd Tjersland. HARD STUFF! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Smrt je mocnější než život. A je jen otázkou času kdy si pro nás přijde. Smrt je prostě všudypřítomná a nikdo před ní neuteče. Ti co se ocitli v tomhle Death Shockumentu jí šli vyloženě naproti. Tělo je pouze křehkou schránkou. Spousta záběrů je toho důkazem. Těžko se tyhle mondo dokumenty hodnotí. Nejde o film ale záběry na " smrt ". Drsné, šokující, krvavé, smutné a pro někoho i nechutné. Ale je to realita. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem byl ve svém živlu. Jo jsem na podobně laděné dokumenty ujetý a rozhodně z toho nejsem znechucený ani znuděný. Záběry na zmrzačené – znetvořené lidské ostatky nejsou pro slabé povahy, ale já mezi ně nepatřím. Všechny ty detailní ukázky následků nehod, sebevražd, vražd jsou pro někoho doslova nechutné, ale vždyť je to ze „života“. Ani já však nezávidím práci těm, kteří to musí uklízet, sbírat kousky mozků, atd…Každopádně velice zajímavý dokument, který mi nabídl mnoho nových záběrů, které jsem ještě neviděl někde jinde. ()

Reklama

Reklama