Reklama

Reklama

Faces of Gore 2

všechny plakáty
USA, 2000, 90 min

Režie:

Todd Tjersland

Scénář:

Todd Tjersland

Hrají:

Todd Tjersland

Obsahy(1)

Zvrácený Dr. Vincent Van Gore nám nabídne další várku značně brutální, leč autentické podívané, plné mrtvých a mnohdy neskutečně zohavených těl. Obětí nejrůznějších nehod, sebevražd, vražd či rovnou genocid. Tato podívaná rozhodně není vhodná pro slabší jedince! (SOLOM.)

Recenze (4)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Druhá várka šikmookých gore nešťastí s už ostrihaným a menej sympatickým Dr. Vincentom van Goreom, ktorý svoju šialenosť v jednotlivých prestrihoch doprevádzaných modifikovanou zvukovou témou z Aktov X, vygradoval až do absurdity. V podobnom duchu sa nesie “bezhraničný” komentár jednotlivých desivých a hnusáckych scénok Todda Tjerslanda. Jeho nevkusné fóry, umelo pridané rôzne čvachtavé zvuky či dokonca výkriky prekvapenia (óóóó) a smiechu v niektorých krutých momentoch, sú odsúdenia hodné. Poslať v takejto forme tento materiál pozostalým, hviezdou nasledujúceho “ultimátneho gorefestu” by bol samotný Todd Tjersland. 5* za tie intenzívne a rozmanité pocity z dokumentu ako celku. P.S – nie som úchyl. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle mi mezi těma napodobitelema Faces of death přijde asi jako nejlepší série. Žádný zbytečný vytáčky, jen prostě plno gore a mrtvol okolo. Navíc se mi tady stalo snad poprvé to že se mi u těhlech dokumentů obrátil žaludek. Ale i přes to dávám jen 3* už mě tyhle dokumenty poměrně unavujou. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vincent van Gore je zpět a s ním i další várka autentických záběrů, při kterých se nejednomu bude zvedat žaludek…Dvojka pokračuje v zaběhlém duchu a divák, který má rád podobnou podívanou „ze života“ si díky japonským a filipínských (archivním záběrům“ může pěkně zblízka prohlédnout, jak vypadá rozdrcená lidská hlava (pod koly nákladního auta), ruka uvízlá ve stroji, rozsračkované tělo po autonehodě či pozůstatky sebevraha či mrtvoly (jenž byl nalezen po několika dnech). Ne každý je schopný se na to dodívat!!! Závěrem se můžeme podívat na veřejné „popravy“ z celého světa, které už byly k vidění jinde. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

1/10 No co muze byt hororoveho/zabavneho na roztesenych zaznamech policejni kamery, co snima typana, co to na motorce zarval pod nakladak nebo nestastneho manzela, co si kvuli rakovine sve manzelky vymaloval svuj byt na krvavecerveno? Snad jen ten uchylny komentar k deni pred kamerou - sklivec se rozteka a streva tahnou - nic pro slaby zaludek, ale musime tam vsichni ()

Reklama

Reklama