Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Až se ocitnete na prahu smrti, kdo ví, co se bude odehrávat ve vaší mysli. Julia a Lauren tento okamžik právě prožívají. Dvě mladé ženy se ocitají na místě zvaném očistec. Na místě mezi dvěma světy, kde mají poslední možnost zrekapitulovat své životy a ohlédnout se nejen za tím dobrým, ale i za vším zlým. Přes počáteční neshody, výčitky a vzájemné odsuzování zjistí, jak se jejich životy podobají. Obě měly milostnou aféru s ženatým mužem a obě se dostaly do konfrontace s jejich manželkami. Přestože Juliin příběh je vyprávěn jako melodrama a Laurenin spíše jako fraška, obě záhy pochopí, že je spojuje mnohem víc, než stejný příběh. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Dale 

všechny recenze uživatele

Veľmi nudný film o dvoch ženách, ktoré sa, nevedia ako, ocitnú na dámskych toaletách a aby zistili, ako sa tam dostali, začnú rozprávať ostatným ženám svoje príbehy, ktoré sa odohrávajú tiež väčšinou na toaletách. Jediné, čo na tomto filme za niečo stojí sú vedľajšie herecké výkony Johna Malkovicha a Grety Scacchi. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Zvláštne s niekoľkými dobrými nápadmi, ale celku ma to úplne neoslovilo. Film má pomalé tempo a na niektorých scénach som sa nudil. 4/10 ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama