Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký obchodník Jake si spolu se svou manželkou Tinou užívají život na vysoké noze v luxusním londýnském hotelu West End. Když se však octinou ve finanční tísni a vedení hotelu žádá vyrovnat účet, Jake navrhne, aby prodali Tininu malou bronzovou bustu od Henryho Moorea za 20-tisíc liber. Tina to jednoznačně odmítne, protože to je její jediný majetek. Tina by však souhlasila s pojistným podvodem... Soška se však líbí i hluchoněmé Jenny, ne však pro její finanční hodnotu. Jednoho dne soška zmizí. Ukradla ji Jenny? Nebo ji ukryla Tina, aby získala vysokou pojistku? Navštívil hotel skutečný zloděj? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Ani komedie, ani drama. Malkovich a McDowell sice jako milenci fungují dobře, to je ale asi tak vše. Milovníkům Andie (tehdy ještě mladé) prozradím, že tam párkrát ukáže nahou prdelku. Kvůli ničemu jinému ale nemá cenu na film koukat. Je to totiž nuda. Jedna soška. Moorea - víc nedám. * ()

5150 

všechny recenze uživatele

Děj tohoto komorního snímku se točí okolo ukradené sošky Henry Moorea, ale na nějaký překvapivý konec se moc netěšte...V menší roli ředitele hotelu zaujme Joss Ackland. ()

Reklama

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Když jsem ten film včera viděl, nějak na mne zapůsobil. Byl jsem z něj úplně nadšený, ale už se mi nechtělo doma zapínat internet, tak jsem sem nenapsal své pocity. A dnes ať přemýšlím jak přemýšlím, nemohu přijít na to, co mne na tom filmu tak okouzlilo. Když na to tak vzpomínám, tak to vlastně nemělo žádnou akci, žádné násilí a krev, žádné šílené gagy, ze kterých by člověk padal ze židle, žádné šílenosti, na něž jsou moderní filmy tak bohaté. Jen to bylo prostě moc hezké. Ten pocit si pamatuji, takže dávám 5* tak, jak jsem si včera po konci filmu řekl. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavé krimi o jedné malé cenné sošce, která se vypaří z hotelového pokoje. Mezi Johnem a Andie to na plátně vážně jiskří. Ale vše se stejně motá jen kolem té sošky, takže je to místy nudné a místy zase zajímavé, tudíž hodnotím průměrně. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama