Reklama

Reklama

Vrabčák Vilík

  • Maďarsko Vili, a veréb (více)

Obsahy(1)

Příběh nezbedníka Viliho, který si jako chlapec krátil čas chytáním vrabců. Jednoho dne se mu zjevila vrabčí víla a proměnila ho na malého vrabčáčka.. Chtěla ho potrestat a ukázat mu život bezbraných ptáků. Vili prožil mnoho dobrodružství a svými skutky přesvědčil vílu, že se změnil. Za jeho smělost a odvahu ho čeká vytoužená proměna nazpět, na chlapce a možná ještě něco navíc. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Asi jako u Galantního prasátka: film, o kterém bych si předem myslel, že nebude stát za zvažování, zda jednu nebo dvě hvězdičky. Teda ne, že byste to museli vidět. Ale svým dětem to klidně pusťte. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Opravdu krásná pohádka, jejíž VHS je ještě někde zašantročená v mé staré krabici na půdě. Úžasné dobrodružství. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Krasna madarska rozpravka /ano, drahi slovenski vlastenci, slovenska porovnavacia baza je Europa/ od rezisera Jozsefa Gemesa /Vakacion a Mezga csalad/. 82 % ()

iommi 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná rozprávka (nato, že je maďarská), v ktorej víla premení zlého a protivného chlapca za trest na vrabca, čím začínajú zaujímavé dobrodružstá. Postupne sa pod vplyvom okolností a prostredia zmení, a tak sa ho víla rozhodne opäť premeniť v človeka. Veľmi vhodný náučný film pre deti, ktoré týrajú zvieratá. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Hezky pohadkovy pribeh pro deti, ktery nenasilnou formou klade na srdce hezky vztah ke zviratum. Povedena animace, letani nad Budapesti je pusobive. ()

Reklama

Reklama