Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nad newyorskou čtvrtí Queens se tyčí most Hellgate. Jde z něj strach, a současně dává zdejším obyvatelům naději - šanci, že se odtud jednou dostanou pryč. Kevin Bacon, John Malkovich, Jamie Lee Curtis a další hollywoodské hvězdy se vám představí v rolích dávných přátel, kteří se po letech sešli v Queens, aby oslavili svatbu, která se promění v katastrofu a výročí sňatku, které se promění v rozvod. Dospívání v Queens je hořká komedie o lidech, kteří se zoufale snaží udělat si konečně ve svých životech pořádek. Marně... (Falcon Home Video)

(více)

Recenze (5)

betelgeuse 

všechny recenze uživatele

Milý film o přátelích z dětství, kteří řeší svoje "dospělé" problémy. Ničím nepřekvapí, ale má moc dobré herecké obsazení a schopně střídá vážné a komické chvilky. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicka vztahova drama v ktorej si niekolko mladych parov v rôznych stadiach svojich vztahov riesi partnerske problemy. Zatialco konanie muzov som celkom chapal a vedel som sa s nimi stotoznit, tak konanie zien som vôbec nepobral a problemy kvôli ktorym sa trapili mi pripadali umelo vykonstruovane, aby sa nieco vo filme dialo. Takze som sa väcsinu filmu nudil a nezachranilo to ani celkom hviezdne herecke obsadenie. Najviac ma zo zaciatku bavila postava roztomilej Jamie Lee Curtis, ale aj z nej sa postupne vyklul divny magor. Takze vysledkom je vztahovy film o postavach, ktore ma prilis nezaujali. 4/10. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Sentimentálne, nostalgické stvárnenie priateľov a ich vzťahov so skvelou hudbou. Hneď ako tieto postavy spoznáme, na povrch postáv vystúpi hnev, frustrácia a ideály. Jeden z nich dáva radu: „Chceš byť šťastný do konca života? Zamiluj sa do svojej ženy. “ Asi najlepšia rada, ktorú môžete získať. 6/10 ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama